ALDI Leiden

ALDI

Bij ALDI gelegen aan de Stationsplein 220 - 230 in Leiden kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

ALDI is één van de 8 locaties in Leiden op CardMapr.

ALDI

Stationsplein 220 - 230 in Leiden

Betalen met creditcards bij ALDI in Leiden

In Leiden aan de Stationsplein 220 - 230 bevindt zich ALDI. Bij ALDI kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt scoort ALDI een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden ALDI

Voor de actuele openingstijden van ALDI in Leiden raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of ALDI nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Supermarkt

Stad

Leiden

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

079 344 0440
ALDI Leiden
ALDI Leiden
ALDI Leiden

Reviews

Benieuwd naar de reviews van ALDI?

ALDI krijgt een beoordeling van 7.6/10 gebasseerd op 476 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De Aldi aan het stationsplein is een grote winkel. Ik moet toch altijd even over de dozen heen kijken maar ik vind de "vreemde" merken ook altijd wel een vakantiegevoel opwekken. Er is een redelijk ruim parkeerterrein achter het pand (betaald parkeren) maar de ingang is van beide kanten te bereiken.

Lees verder

4/5

Aldi heeft in Nederland de strijd verloren van Lidl. Op het gebied van rechten van personeel, volledig ontbrekende innovatie en marktstrategie. Ooit wel eens een prijs gezien die Aldi heeft gewonnen omdat zij ergens ´de beste´ in was? Lidl slaat rekord na rekord en opent zelfs gretig nieuwe winkels, is de beste al jaren in groente en fruit, doet aan zelfscan kassa´s, opent een nieuw offensief via een app en ga zo maar door. Het is toch jammer, ik herinner mij de opkomst van Aldi in de jaren 70 nog, het was een nieuw concept, gewoon alles uit de doos verkopen, ongekend in Nederland. Aldi werd een reus, maar liefst drie vestigingen waren er in mijn stad, nu is er nog maar 1 en die trend zet zich over het hele land voort. In Julianadorp zaten ze op een toplocatie, tegenover de Lidl. De Lidl breidt daar zelfs uit en heeft een gloednieuwe winkel gebouwd, de Aldi rest niets anders dan teneergeslagen het dorp maar weer te verlaten. Aldi was nu ooit een reus, het was een winkel die net als een reus rekende op zijn gewicht en zichtbaarheid maar reuzen bewegen traag, erg traag. Om dat te compenseren moeten ze alert zijn en nauwgezet in de gaten houden wat er in hun omgeving gebeurt zodat ze erop kunnen anticiperen, Wanneer ze ´oud´ worden en ´kroost blijft uit gaat het bergafwaarts, onomstotelijk, waarschijnlijk wordt het concern binnenkort opgekocht of verdwijnt met stille trom; net als veel andere ketens en dat doet pijn. Ik mis VenD nog steeds...

Lees verder

2/5

Succes formule. Overal hetzelfde. Maar waarom zou je de producten uitpakken als ik ze zelf uit de doos kan halen. Het nadeel van Aldi vind ik dat het assortiment erg wisselend is.

Lees verder

4/5

Druk, maar hebben vaak wel alles wat je nodig hebt.

Lees verder

4/5

Chagrijnig personeel. Ik heb het gevoel alsof ik in een bouwmarkt loop met als die ingepakte pakketten. Om nog niet te spreken over de ietwat rare indeling. De blikjes drinken... Gekke, niet fijne winkel.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij ALDI

Goed nieuws! Bij ALDI in Leiden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Leiden

Benieuwd wat je naast ALDI nog meer in of rondom Leiden kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Leiden.

Rituals Leiden Verzorging

Rituals

Stationsplein 3H

HEMA Leiden Warenhuis

HEMA

Stationsplein 5G

Fletcher Wellness-Hotel Leiden Leiden Overnachting
Station Leiden Centraal Leiden Vervoer

Station Leiden Centraal

Stationsplein 3

Jumbo Leiden Supermarkt

Jumbo

Stationsweg 44

Museum De Lakenhal Leiden Musea

Museum De Lakenhal

Oude Singel 32

Golden Tulip Leiden Centre Leiden Restaurant
Kruidvat Leiden Drogisterij

Kruidvat

Stationsplein 218

Andere ALDI supermarkten in Nederland

Benieuwd naar andere ALDI supermarkten in Nederland? ALDI heeft in totaal 477 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze ALDI toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle supermarkten van ALDI te vinden.

Bekijk alle ALDI supermarkten
ALDI Zwolle Supermarkt
ALDI Zwolle Supermarkt
ALDI Coevorden Supermarkt
ALDI Annen Supermarkt