Anne&Max Amsterdam Zuid map

Anne&Max Amsterdam Zuid

8.6 ยท 658 recensies

Amstelveenseweg 196, Amsterdam

Anne&Max Amsterdam Zuid
Anne&Max Amsterdam Zuid Anne&Max Amsterdam Zuid
Anne&Max Amsterdam Zuid Anne&Max Amsterdam Zuid
Anne&Max Amsterdam Zuid

Over Anne&Max

Bij Anne & Max kan je heerlijk lunchen. Zo begin je je dag met een overheerlijk broodje bananenbrood en een cappuccino.

Aan de Amstelveenseweg 196 in het gebied 'Schinkelbuurt Noord' in Amsterdam ligt Anne&Max Amsterdam Zuid. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 658 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Anne&Max Amsterdam Zuid accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schinkelbuurt Noord hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Peter Broekhuis
Google Maps Logo

Heel matig, ik zit al langere tijd aan een vieze onafgeruimde tafel, moet veel moeite doen om te vragen of ik geholpen kan worden(bediening is meer met zichzelf of vriendjes bezig) serveerster gaat eerst lege tafels afruimen terwijl ik nog steeds tegen vieze vaat zit aan te kijken. Ik moet speciaal nog vragen of mijn tafel schoongemaakt kan worden. Dat gebeurt uiteindelijk niet. Degene die mijn bestelling komt brengen nog maar eens gevraagd of mijn tafel schoongemaakt kan worden. Verder wordt eerst geld met handen aangepakt die daarna ook de bestellingen brengt, serveerster draagt geen mondkapje. Heeft de qr controle toch ook niet veel zin meer lijkt mij. Afijn de bediening zal t allemaal worst zijn. Als ik maar geld kom brengen. Eten en drinken was redelijk maar moest natuurlijk wel ff wachten tot bediening tijd had om te brengen...

Peter Broekhuis 3 maanden geleden
Mike Nieuwstraten
Google Maps Logo

Erg genoten van ons uitgebreide en heerlijke ontbijt.

Mike Nieuwstraten 6 maanden geleden
Henk Grootendorst
Google Maps Logo

Leuk terras in de stad .samen met onze zoon koffie gedronken en een zoete proevery ,heerlyk!!!

Henk Grootendorst 9 maanden geleden
EV
Google Maps Logo

Pluspunten: - lekker ontbeten (koffie+bananenbrood breakfast en iets met toast+avocado spread en omelet) - serveerster 1 was erg vriendelijk en behulpzaam - ondanks de regen konden we toch lekker droog buiten op het terras zitten (goede bescherming tegen regen) Minpunten: - serveerster 2 leek erg afwezig en moesten haar nogmaals herinneren aan onze bestelling toen het wel erg lang ging duren. Na de herinnering was het er ineens erg snel... - onduidelijkheid over het bananenbrood wat je als ontbijt of als "gebakje" kan krijgen. Er zijn qua inhoud kleine verschillen tussen deze 2 maar voor de ene betaal je bijna 2x zoveel als de andere en ik kreeg een soort hybride; erg onduidelijk! Een respons bleek lang uit na serveerster 2 hiernaar gevraagd te hebben. Na lang wachten kwam serveerster 1 helpen en was het snel opgelost. Alles bij elkaar toch een fijn ontbijt gehad en ik kan deze plek zeker aanraden

EV 10 maanden geleden
Karin Meerdink
Google Maps Logo

Geweldig, heerlijk koffie gedronken met eigen gemaakte appeltaart. Super vriendelijke medewerkers en geweldig mooi weer.

Karin Meerdink 10 maanden geleden
Anne&Max

Alle Anne&Max restaurants

Bij Anne&Max kan je goede biologische koffie drinken, lekker lunchen en/of in een woonkamer omgeving remote werken.

Benieuwd naar andere Anne&Max restaurants in Nederland? Anne&Max heeft in totaal 11 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Schinkelbuurt Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Anne&Max lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Anne&Max restaurants
Anne&Max Arnhem
Anne&Max Eindhoven
Anne&Max Leiden
Anne&Max Leidschendam
Anne&Max Coffee
Anne&Max Utrecht Burgemeester Reiger
Anne&Max Alkmaar
Anne&Max Arnhem
Anne&Max Breda
Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat
Anne&Max Coffee
Anne&Max Utrecht Burgemeester Reiger
Anne&Max Amsterdam Zuid
Anne&Max Breda
Anne&Max Eindhoven
Anne&Max Leidschendam
Anne&Max Utrecht Burgemeester Reiger
Anne&Max Zwolle
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.