Anne&Max Amsterdam Zuid Amsterdam

Anne&Max Amsterdam Zuid

Bij Anne&Max Amsterdam Zuid gelegen aan de Amstelveenseweg 196 in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Anne&Max Amsterdam Zuid is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Anne&Max Amsterdam Zuid

Amstelveenseweg 196 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Anne&Max Amsterdam Zuid in Amsterdam

In Amsterdam aan de Amstelveenseweg 196 bevindt zich Anne&Max Amsterdam Zuid. Bij Anne&Max Amsterdam Zuid kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Anne&Max Amsterdam Zuid een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Anne&Max Amsterdam Zuid

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Anne&Max Amsterdam Zuid. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Anne&Max Logo

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 754 9436
Routebeschrijving
Anne&Max Amsterdam Zuid Amsterdam
Anne&Max Amsterdam Zuid Amsterdam
Anne&Max Amsterdam Zuid Amsterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Anne&Max Amsterdam Zuid?

Anne&Max Amsterdam Zuid wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 517 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Fijn cafeetje, wel duur voor wat je krijgt.. ik nam een club sandwich zonder bacon en vond dat ze echt wel 2 plakjes kipfilet konden plaatsen ipv 1 plakje.. dat 1 plakje voor zulk dik brood is niet voldoende.. helaas geen avocado gezien, was meer een mini sausje van avocado.. 11 euro lichter voor alleen de sandwich. De eigenaar(?) is erg luidruchtig tijdens een sollicitatiegesprek, lijkt mij heel awkward voor de sollicitant, het hele gesprek was luid te horen.. Al met al ruimte gekregen om even met mijn tablet te zitten en de dames zijn erg vriendelijk.. dat is een pluspunt daar krijg je punten voor! In de keuken even aandacht voor prijs kwaliteit verhouding zal wonderen doen.

Lees verder

4/5

Schan-da-lig dat er een clubsandwich voor 11 euro wordt verkocht, waarop tussen drie broodjes slechts 2 plakjes kipfilet zitten en amper avocado te bekennen is. Treurig.

Lees verder

1/5

Heerlijke lunch tegenover de Hallen, Tollenstraat. Mensen zijn altijd zo lief. Huiskamergevoel en gezonde lunch die ook nog eens overheerlijk smaakt.

Lees verder

5/5

Ik had goede verhalen gehoord over Anne&Max, dus toen ik een aantal uren moest doden deed ik dat hier. Het eten en drinken was ok, al waren meerdere dingen op de kaart op. Aan het eind klopte de rekening niet, maar dat werd zonder discussie gecorrigeerd. Een deel van het personeel was prima of zelfs attent, een deel ook wat minder leuk. Meerdere personeelsleden kwamen erg ongeïnteresseerd over. Eén ervan bleef zelfs steeds Engels tegen me praten wanneer ik Nederlands antwoordde en was onaardig tegen z'n collega's. Twee andere personeelsleden waren steeds aan het roddelen over zowel collega's als gasten, terwijl ik dat als gast kon horen. Toch geen fijn idee dat ik als gast risico loop belachelijk gemaakt te worden zodra ik buiten ben.

Lees verder

3/5

Gezellig, goede koffie! Vriendelijk personeel

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Anne&Max Amsterdam Zuid?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Anne&Max Amsterdam Zuid, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17