Annie's map

Annie's

8.4 · 1523 recensies

Hoogstraat 1A, Leiden

Annie's
Annie's Annie's
Annie's Annie's
Annie's

Over deze locatie

De hotspot van Leiden, hier kan je op het water heerlijk eten, lunchen of een drankje doen. Vooral in de zomer kan je hier heerlijk borrelen.

Aan de Hoogstraat 1A in het gebied 'Pancras-West' in Leiden ligt Annie's. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.523 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Annie's accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 90 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Pancras-West hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Denise Richter
Google Maps Logo

Ik had een broodje met geitenkaas. Das was liefdeloos bereid. Eerder zat er kauwgom onder mijn stoel waar ik op zat, waardoor er nu kauwgom op mijn broek zit. Te duur voor wat je krijgt.

Denise Richter 2 weken geleden
Carine Hul
Google Maps Logo

Bediening wat onpersoonlijk. Tijdens ons bezoek moesten we drie keer opstaan omdat de grote parasol waar we naast zaten, uit -en weer ingeklapt worden. Dit was heel storend omdat we aan get eten waren. De laatste keer hebben we verzocht te wachten totdat we weg waren

Carine Hul 3 weken geleden
Yvonne Hilhorst
Google Maps Logo

We kwamen er heel vaak, altijd lekker gegeten en gedronken. Tot het 3 oktober werd en er natuurlijk feest was maar helaas het regende. We kwamen aan en er stond een mevrouw bij de ingang en we er niet in mochten, helaas er waren 2 tafels vrij maar omdat we met zijn 2e waren en er 4 mensen aan het tafeltje konden zitten maar als we wilde konden we wel aan de tafels bij het water zitten en moesten we de regen maar voor lief nemen. Nou wij zijn ergens anders naar toe gegaan waar we wel welkom waren en hebben nooit meer een voet bij Annie's gezet.

Yvonne Hilhorst 1 maand geleden
Raphaël
Google Maps Logo

Een leuk terras middenin leiden. Ze hebben er lekkere Nachos en lekker romige karamel latte. Ook de ijsthee smaakte goed samen met de bittergarnituur. Hoewel het een vrij drukke, zonnige dag was, voelde het niet overweldigend druk en hing er een gezellige sfeer. Omdat het terras zich op het water bevindt is er een leuk uitzicht van zowel de gracht als de huizen en winkels eromheen.

Raphaël 1 maand geleden
daan reijngoud
Google Maps Logo

Prima bediening, prima eten. Alleen te triest dat de beveiliging op Koningsdag lege statiegeld bekers van tafel jat omdat je zogenaamd geen eigen drank mee mag. best wel raar als je een rekening hebt van bijna 200 euro. Waarschijnlijk hebben die trieste knakkers die paar extra euro's hard nodig.

daan reijngoud 1 maand geleden
Jaimy Pieterson
Google Maps Logo

Leuke locatie en lekkere lunches. Onder het personeel wel veel verschil in ervaring en vriendelijkheid. Door de weeks in de avond is het zo rustig dat je soms wordt weggekeken omdat ze dan eerder kunnen sluiten. Je kan er wel heel gezellig zitten, binnen en buiten en ze hebben een vrij uitgebreide kaart (genoeg vegetarisch aanbod)

Jaimy Pieterson 3 maanden geleden
marlies 12-2-1966
Google Maps Logo

Wat een uniek plekje om even te lunchen of gewoon een gezellig wijntje te doen. Ook 'savonds schijnt het er erg gezellig te zijn! Wij lunchen hier op het terras aan het water. Heerlijke kaart met uitnodigende gerechten. Je wilt ze allemaal proberen!! Super gezellige werknemers met tijd voor n praatje of uitleg. Een aanrader wanneer je in Leiden bent!!

marlies 12-2-1966 3 maanden geleden
Martijn
Google Maps Logo

Je kan bij Annies altijd leuk zitten en de bediening is altijd gezellig. Helaas was de koffie al koud bij het serveren... ik haal er geen koffie meer, maar voor een borrel kom ik graag nog een keer terug, want die bevalt wel altijd!

Martijn 3 maanden geleden
Hester Bakker
Google Maps Logo

Annie's is al jaren een plaats waar ik graag kom, zeker op het heerlijke terras. Maar nu kan ik er niet meer heen als ik een lekkere cappuccino wil. Reden: GEEN HAVERMELK... Mensen die vegan zijn, of een intolerantie hebben kunnen 2 dingen doen: 1 verplicht aan de thee (hou ik niet van) 2 ergens anders naar toe.... Heel jammer, maar dan dat maar 🙄

Hester Bakker 3 maanden geleden
Paul
Google Maps Logo

Vreselijke herrie, keihard gedreun van 'muziek' verpest de goede sfeer in de stad, heel erg opgefokt en intimiderend lawaai. Jammer en onnodig dat je hun herrie zelfs op het terras van De Waag en op de Apothekersdijk nog hoort. Er valt moeilijk aan te ontkomen. Waarom moet dat zo dreunen? De sfeer wordt er niet beter op..

Paul 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Leiden

Leiden is een van de gezelligste steden van Zuid-Holland. De stad bruist van de studenten en gezelligheid. Naast alle barren en restaurants heeft Leiden ook veel cultuur en groen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leiden. Meer van dit lees je in onze Leiden City Guide.