Annie's map

Annie's

8 · 1.642 recensies

Hoogstraat 1A, Leiden

Open

Annie's
Annie's Annie's
Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's Annie's
Bekijk meer
Annie's

Over deze locatie

In dit gezellige restaurant met patio worden traditionele pubgerechten, bier en wijn geserveerd.

De hotspot van Leiden, hier kan je op het water heerlijk eten, lunchen of een drankje doen. Vooral in de zomer kan je hier heerlijk borrelen.

Aan de Hoogstraat 1A in het gebied 'Pancras-West' in Leiden ligt Annie's. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.642 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Annie's accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 100 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Pancras-West hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Leiden

Leiden is een van de gezelligste steden van Zuid-Holland. De stad bruist van de studenten en gezelligheid. Naast alle barren en restaurants heeft Leiden ook veel cultuur en groen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leiden. Meer van dit lees je in onze Leiden City Guide.