Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam Vinkeveen

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam gelegen aan de Groenlandsekade 1 in Vinkeveen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam is één van de 4 locaties in Vinkeveen op CardMapr.

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Groenlandsekade 1 in Vinkeveen

Apollo Hotel Logo

Betalen met creditcards bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam in Vinkeveen

In Vinkeveen aan de Groenlandsekade 1 bevindt zich Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. Bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Vinkeveen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0297 784 910
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam Vinkeveen
Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam Vinkeveen
Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam Vinkeveen

Reviews

Wat zeggen anderen over Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam?

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 536 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goed en net hotel heeft zelfs aanlegsteiger aan de vinkeveense plassen. Kamers zijn netjes en schoon. Men heeft zijn uiterste best gedaan om alle benodigde COVID-19 maatregelen te treffen. Helaas op onze kamer 135 viel de airco steeds vanzelf uit. Het ontbijt was wat karig (weinig keuze bruin of wit pistolet gekookt ei of scrambeld. Kaas en ham . Fruit salade, yoghurt , crackers en muesli. Misschien ben ik iets vergeten maar veel meer was het niet. Goede koffie bij het ontbijt (geen snelfilter maling maar evhte bonen koffie) op de kamer staan overigens nespresso automsten cups zijn verkrijgbaar. Diner was niet inbegrepen heb dan ook niet inbde Harbour Club gegeten was volgens recenties te duur voor wat er geleverd word. Er zijn genoeg Restaurants in de nabijheid te vinden. Wat ik miste op de kamer is een beschrijving hoe b.v de kluis werkt. Waar de nooduitgangen zijn. Algemene informatie , his de tv werkt en welke zenders er te vinden zijn. enz.

Lees verder

3/5

Kamers goed en ruimte zat maar vreselijk veel herrie met de weg ernaast Hotel gewoon overal wel vies helaas Bij het ontbijt de borden vies liepen zelfs zilvervisjes op De volgende stapel borden ook vies Vloeren vies en vol rommel En te weinig keuze voor €15,- p.p Ontbijt van 9.30 -10.30 gereserveerd maar om 10.00 was bijvoorbeeld het spek voor de eieren op en werd niet meer aangevuld . Veel personeel onkundig Inchecken ging al niet soepel Heb daar ontbijt en toeristen belasting betaald Bij het uit checken moest ik nog maar even weer betalen want het systeem zei dat het nog niet was voldaan. Werd wel opgelost Maar het is gewoon verre van prettig Bedden liggen goed maar top matras schuiven alle kanten op dat slaapt niet lekker Locatie hotel is schitterend aan het water Hotel Ziet er mooi uit , maar beter schoonmaken en zeker het restaurant Wij zoeken voor een volgende bezoek een ander hotel

Lees verder

4/5

Kamers goed en ruimte zat maar vreselijk veel herrie met de weg ernaast Hotel gewoon overal wel vies helaas Bij het ontbijt de borden vies liepen zelfs zilvervisjes op De volgende stapel borden ook vies Vloeren vies en vol rommel En te weinig keuze voor €15,- p.p Ontbijt van 9.30 -10.30 gereserveerd maar om 10.00 was bijvoorbeeld het spek voor de eieren op en werd niet meer aangevuld . Veel personeel onkundig Inchecken ging al niet soepel Heb daar ontbijt en toeristen belasting betaald Bij het uit checken moest ik nog maar even weer betalen want het systeem zei dat het nog niet was voldaan. Werd wel opgelost Maar het is gewoon verre van prettig Locatie hotel is schitterend aan het water Hotel Ziet er mooi uit , maar beter schoonmaken en zeker het restaurant Wij zoeken voormeet volgende bezoek een ander hotel

Lees verder

3/5

Prachtig hotel lekker aan het water. Restaurant ook goed kwalitatief perfect. Weten niet of restaurant bij het hotel hoort. Hotel gasten hebben geen voorrang bij restaurant Bediening gastvrij vriendelijk. Kamers top. Inrichting van het hotel smaakvol. Min puntje ook wel een pluspunt t is maar net wat het uitgangspunt is van je verblijf. dat het vlakbij aan de rijksweg is. Geen last van geluid van rijksweg gehad. Ontbijt voldoende.

Lees verder

5/5

We hadden een verjaardag in de Eventhal aan het water. Prachtig gelegen, mooi uitzicht, goede zon/regen bescherming. Heerlijke hapjes en drankjes. Aardige bediening, sommige Engelstalig. Parkeren was vrij, normaliter vlg mij betaald.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Goed nieuws! Bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam in Vinkeveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Vinkeveen

Benieuwd naar andere locaties in Vinkeveen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Vinkeveen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Vinkeveen
Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam Vinkeveen Overnachting
The Harbour Club Vinkeveen Vinkeveen Restaurant

The Harbour Club Vinkeveen

Groenlandsekade 1

Kruidvat Vinkeveen Drogisterij

Kruidvat

Plevierenlaan 17

Jumbo Vinkeveen Supermarkt

Jumbo

Plevierenlaan 7

Andere Apollo Hotel hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Apollo Hotel nog meer locaties. Naast Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam in Vinkeveen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Apollo Hotel locaties
Apollo Hotel Nijmegen Overnachting

Apollo Hotel

Nijmegen

Apollo Hotel Almere City Centre Almere Overnachting
Apollo Hotel Breda City Centre Breda Overnachting
Apollo Hotel Groningen Groningen Overnachting
Apollo Hotel Lelystad City Centre Lelystad Overnachting
Apollo Hotel Papendrecht Papendrecht Overnachting