Asbran map

Asbran

9.4 · 103 recensies

Kleine Peperstraat 10, Groningen

Asbran
Asbran Asbran
Asbran Asbran
Asbran

Over deze locatie

Aan de Kleine Peperstraat 10 in het gebied 'Binnenstad-Zuid' in Groningen ligt Asbran. Zoek je in de categorie speelgoedwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 103 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Asbran accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 135 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Zuid hebben we nog 68 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

H DB
Google Maps Logo

Topwinkel! Als je op een mooie dag langsloopt, lachen de geparkeerde fietsen met kinderzitjes je tegemoet. Één blik naar binnen is voldoende... Of je nou voor je eigen kind of voor een cadeautje wat zoekt, je zult slagen. Ze hebben echt van alles. Je zult zien dat je eerst niet weet waar je moet kijken maar dat je geleidelijk ontdekt dat de winkel best goed geordend is op leeftijdsklasse. De prijzen zijn gemiddeld tot hoog. De verkoopster is trouwens vriendelijk en behulpzaam, mocht je toch niet kunnen vinden wat je zoekt. Wij zijn hier in elk geval goed geslaagd!

H DB 3 maanden geleden
SH Velthuis
Google Maps Logo

Voor verantwoord speelgoed en kindvriendelijk moet je hier zijn de vrije school gebruikt zelfs potloden en krijtjes en pennen enz van deze winkel Lekker strunen ook al heb je geen kinderen, het bezorgd je een glimlach!

SH Velthuis 6 maanden geleden
Joke de Bruijn - Braaksma
Google Maps Logo

Erg leuke winkel met mooie producten en vriendelijke verkopers.

Joke de Bruijn - Braaksma 6 maanden geleden
Chris
Google Maps Logo

Prachtige winkel met een mooi assortiment, maar de klantvriendelijkheid kan echt beter. Het is niet de eerste keer dat de winkelmedewerker een doosje met speelgoed uit de handen van mijn kinderen haalt. Afgelopen week gebeurde dat opnieuw. Bij het laatste bezoek werd een doos met houten blokken uit de handen van mijn jongste zoon gehaald, terwijl deze het juist aan mij wilde laten zien om wellicht te kopen. De directe manier waarop dat ging, maakte dat we zonder iets gekocht hebben de winkel verlieten. Onnodig. Kinderen mogen graag iets laten zien in zo'n snoepwinkel voor ze. Sorry maar ik sla voortaan over ... "en weer verlaat een tevreden klant het pand"

Chris 6 maanden geleden
Joost Kuin
Google Maps Logo

Een kleinschalige speelgoedwinkel waar de dame die mij hielp echt de tijd en moeite nam om ervoor te zorgen dat ik een goed cadeau kon uitzoeken. Ik heb zelf geen kinderen, dus ik ben maar beperkt op de hoogte van wat er hedentendage aan speelgoed te koop is.

Joost Kuin 7 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Groningen

Misschien wel een van de leukste studentenstad van Nederland. Vooral het nachtleven van Groningen is iets wat je moet hebben meegemaakt. Groningers staan ook bekend om hun gezelligheid.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Groningen. Meer van dit lees je in onze Groningen City Guide.