Bakker Bart Amsterdam Buikslotermeerplein map

Bakker Bart Amsterdam Buikslotermeerplein

7.8 ยท 79 recensies

Buikslotermeerplein 133, Amsterdam

Bakker Bart Amsterdam Buikslotermeerplein
Bakker Bart Amsterdam Buikslotermeerplein Bakker Bart Amsterdam Buikslotermeerplein
Bakker Bart Amsterdam Buikslotermeerplein Bakker Bart Amsterdam Buikslotermeerplein
Bakker Bart Amsterdam Buikslotermeerplein

Over Bakker Bart

Bij Bakker Bart Amsterdam Buikslotermeerplein kan je terecht voor heerlijke afgebakken broodjes, taarten en lunch. Hier kan je to go een broodje meenemen, maar ook genieten van een kopje koffie op het terras.

Aan de Buikslotermeerplein 133 in het gebied 'Buikslotermeerplein' in Amsterdam ligt Bakker Bart Amsterdam Buikslotermeerplein. Zoek je in de categorie bakker een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 79 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bakker Bart Amsterdam Buikslotermeerplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 901 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buikslotermeerplein hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Bakker Bart

Alle Bakker Bart bakkers

Bij Bakker Bart kan je terecht voor heerlijke afgebakken broodjes, taarten en lunch. Hier kan je to go een broodje meenemen, maar ook genieten van een kopje koffie op het terras.

Benieuwd naar andere Bakker Bart bakkers in Nederland? Bakker Bart heeft in totaal 147 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Buikslotermeerplein) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bakker Bart lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bakker Bart bakkers
Bakker Bart
Bakker Bart Tilburg
Bakker Bart Roosendaal
Bakker Bart Gennep
Bakker Bart Leerdam
Bakker Bart Groningen Grote markt
Bakker Bart
Bakker Bart Assen
Bakker Bart
Bakker Bart
Bakker Bart Nunspeet
Bakker Bart Klazienaveen
Bakker Bart
Bakker Bart Culemborg
Bakker Bart Den Haag Turfmarkt
Bakker Bart Eindhoven Demer
Bakker Bart Etten-Leur
Bakker Bart Geldrop
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.