Bakker Bart

Bakker Bart

Bij Bakker Bart kan je terecht voor heerlijke afgebakken broodjes, taarten en lunch. Hier kan je to go een broodje meenemen, maar ook genieten van een kopje koffie op het terras.

Betaal bij de bakkers van Bakker Bart met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle Bakker Bart bakkers

Betaal met een creditcard bij Bakker Bart

Een van de meest bekendste bakkers in Nederland. Met 160 winkels in Nederland, is Bart Bakker bijna overal wel te vinden. 

Geniet van vers gebakte broodjes, een lekkere cappuccino, gebakjes en/of belegde broodjes.

Toch met een American Express betalen bij Bakker Bart?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Bakker Bart, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw Bakker Bart bakker een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de supermarkten van Bakker Bart

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Bakker Bart al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij Bakker Bart kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 147 Bakker Bart locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle Bakker Bart locaties.

Bij Bakker Bart kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van Bakker Bart waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 147 locaties bij ons bekend van Bakker Bart waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe Bakker Bart locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van Bakker Bart gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!

Opzoek naar andere bakkers in Nederland?

Ontdek naast Bakker Bart nog andere bakkers in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.