Bakker Bart Hilversum map

Bakker Bart Hilversum

8 ยท 171 recensies

Kerkstraat 63/25-26, Hilversum

Bakker Bart Hilversum
Bakker Bart Hilversum Bakker Bart Hilversum
Bakker Bart Hilversum Bakker Bart Hilversum
Bakker Bart Hilversum

Over Bakker Bart

Bij Bakker Bart Hilversum kan je terecht voor heerlijke afgebakken broodjes, taarten en lunch. Hier kan je to go een broodje meenemen, maar ook genieten van een kopje koffie op het terras.

Aan de Kerkstraat 63/25-26 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt Bakker Bart Hilversum. Zoek je in de categorie bakker een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 171 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bakker Bart Hilversum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 487 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Bakker Bart

Alle Bakker Bart bakkers

Bij Bakker Bart kan je terecht voor heerlijke afgebakken broodjes, taarten en lunch. Hier kan je to go een broodje meenemen, maar ook genieten van een kopje koffie op het terras.

Benieuwd naar andere Bakker Bart bakkers in Nederland? Bakker Bart heeft in totaal 147 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bakker Bart lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bakker Bart bakkers
Bakker Bart 's-Hertogenbosch Rompertpassage
Bakker Bart Urk
Bakker Bart Culemborg
Bakker Bart Malden
V.O.F. Pahlavan Bagheri (Bakker Bart)
Bakker Bart Leusden
Bakker Bart
Bakker Bart
Bakker Bart
Bakker Bart
Bakker Bart Boxtel
Bakker Bart Hardenberg
Bakker Bart
Bakker Bart
Bakker Bart
Bakker Bart Veenendaal
Bakker Bart
Bakker Bart Helmond
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Hilversum. Meer van dit lees je in onze Hilversum City Guide.