Bastion Hotel Almere Almere

Bastion Hotel Almere

Bij Bastion Hotel Almere gelegen aan de Audioweg 1 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bastion Hotel Almere is één van de 8 locaties in Almere op CardMapr.

Bastion Hotel Almere

Audioweg 1 in Almere

Betalen met creditcards bij Bastion Hotel Almere in Almere

In Almere aan de Audioweg 1 bevindt zich Bastion Hotel Almere. Bij Bastion Hotel Almere kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting scoort Bastion Hotel Almere een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Bastion Hotel Almere

Voor de actuele openingstijden van Bastion Hotel Almere in Almere raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Bastion Hotel Almere nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Almere

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Almere. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

036 536 7755
Bekijk kamerprijs
Bastion Hotel Almere Almere
Bastion Hotel Almere Almere
Bastion Hotel Almere Almere

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Bastion Hotel Almere?

Bastion Hotel Almere krijgt een beoordeling van 7.6/10 gebasseerd op 753 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goede kamer, super goed eten.top personeel!

Lees verder

5/5

Top service en uitstekend verblijf !

Lees verder

5/5

Prima kamer, niks op aan te merken. Bedden helemaal top. Wij hadden een kamer op de begane grond. Ontbijt kan ik niks over vertellen, die hebben wij overgeslagen. Punt van verbetering, service with a smile zou leuk zijn. Vraagje gasten ook of alles naar wens is geweest en laat mensen niet zolang wachten aan de balie en ‘s nachts bij de slag boom. Had minstens 4 sterren kunnen zijn maar helaas verstaat het personeel zijn vak van gastvrouw/heer niet voldoende.

Lees verder

3/5

Als je van verrassingen houdt, is dit de plek. De receptioniste had er echt geen zin in, glimlach kon er niet vanaf. Daarna de lift, smerig gewoon. Leek wel een lift uit een studentenhuis, frisdrank vlekken tot aan de knoppen. De kamer was opzich prima. Alleen alles zit onder vlekken. De stoffen stoel kan je beter niet aanraken, laat staan erin zitten. Net als het gordijn, ook vage vlekken erin. Toen kwamen de handdoeken, 2 van de 4 hadden vlekken erin. Dat soort handdoeken gooi je weg, geef je niet meer aan gasten. Ontbijt was ook echt bijzonder. Broodjes waren op, moesten nog opgebakken worden. Gekookt ei was gewoon blauw dus of te lang gekookt of van gisteren. De vleeswaren leken wel echt van 1 week geleden, durfden wij echt niet te eten... Spinnenwebben hangen in de nepbloemetjes op tafel. Ooooveral stof, spinnenwebben onder de verwarmingen vandaan hangen, een of ander insectendoosje in het restaurant. Echt heel vies gewoon. Ook is er aangegeven dat het onbtijt tot half 11 was, ja in het weekend. Dat het maandag tot 9 uur was, is de receptioniste vergeten te vermelden. Op de parkeerplaats lijken wel drugsdealtjes te worden verricht met vage firguren. Ook lagen er wel 50 peuken voor de trap, totaal niet onderhouden. Het was een erg erg teleustellend weekend weg door dit "Hotel". Het is niet duur, maar een bepaalde Hotel waardig standaart mag wel aangehouden worden, dit was totaal niet het geval.

Lees verder

1/5

De ontvangst was prima en vriendelijk. De kamer was netjes hoewel er wel een muffig luchtje hing. De tv stond op spaarstand en dit was lastig op te lossen. Is uit eindelijk wel gelukt maar had liever niet gehad dat ik hier me vrije tijd aan had moeten besteden. 1 dag is de kamer zelfs niet schoongemaakt.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotel Almere

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Bastion Hotel Almere nog meer in of rondom Almere kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Almere.

MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel

MediaMarkt Almere

Brouwerstraat 3

Fuji House Almere Restaurant

Fuji House

Audioweg 7

Wereldrestaurant Atlantis Almere Almere Restaurant

Wereldrestaurant Atlantis Almere

Pim Mulierstraat 101

Tango Almere Almere Tankstation

Tango Almere

Omroepweg 2

Blokker Almere Stad, Muziekwijk Almere Woonwinkel

Blokker Almere Stad, Muziekwijk

Rimsky-Korssakovweg 11

SPAR express Almere Hogering Almere Supermarkt
Kruidvat Almere Drogisterij

Kruidvat

Rimsky-Korssakovweg 7

Bakker Bart Almere Bakker

Bakker Bart

Rimsky-Korssakovweg 27-29

Andere Bastion Hotels hotels in Nederland

Benieuwd naar andere Bastion Hotels hotels in Nederland? Bastion Hotels heeft in totaal 32 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Bastion Hotel Almere toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle hotels van Bastion Hotels te vinden.

Bekijk alle Bastion Hotels hotels