Bastion Hotel Almere map

Bastion Hotel Almere

7.8 · 818 recensies

Audioweg 1, Almere

Bastion Hotel Almere
Bastion Hotel Almere Bastion Hotel Almere
Bastion Hotel Almere Bastion Hotel Almere
Bastion Hotel Almere

Over Bastion Hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotel Almere voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Aan de Audioweg 1 in het gebied 'Literatuurwijk' in Almere ligt Bastion Hotel Almere. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 818 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bastion Hotel Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Literatuurwijk hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Almere

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Almere. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Sander Groot
Google Maps Logo

Kamer gereserveerd met babybed. Express naar het hotel gebeld (hoofdkantoor) om te bevestigen dat er inderdaad een bedje voor mijn dochter aanwezig zou zijn. Op aankomst wordt er eerst gezegd dat er niets doorgegeven is, vervolgens wordt de memo teruggevonden maar er zijn geen bedjes meer beschikbaar. Of ik de volgende ochtend terug kan komen. Na een nacht met z'n drieeen in 1 bed naar de receptie waar ik vraag of ze een bedje kunnen reserveren zodra er 1 vrij komt (er zouden veel kamers vrij komen). S'avonds krijg ik het zelfde verhaal te horen, jammer genoeg geen bedjes vrij. Gelukkig heb ik het zelf op kunnen lossen door een bedje bij familie te lenen. Wij hebben ook om handoeken gevraagd want 1 grote et 2 kleintjes voor 2 personen en een baby is een beetje weinig. Antwoord: Ja we hebben een tekort aan handoeken en voor de rest niets. Bij check out enkel de vraag of we een kopie van de faktuur willen, niet eens een "Hoe is jullie verblijf geweest" Kamer niets op aan te merken maar service zeer slecht! Eerste maar ook meteen laatste keer geweest.

Sander Groot 1 maand geleden
reno peperkamp
Google Maps Logo

Kamers netjes en schoon bedden lagen verasend lekker locatie naast een snelweg echter hier weinig last van gehad

reno peperkamp 1 maand geleden
Twentenaartje
Google Maps Logo

Regelmatig verblijven wij in hotels, ook in deze bastion. Altijd positieve feedback maak deze keer helaas niet. De ontvangst was zeer zeer slecht, kortaf, bij het brutale af. Mijn collega en ik keken elkaar aan maar dit hebben we nog nooit meegemaakt. Vanmorgen kenbaar gemaakt, de dame die er nu stond was zeer vriendelijk. Bood excuus aan. K zou zeker voor bastion kiezen, goede kamers, douche en bed. Maar de dame die er maandagavond stond hopen we hier niet meer tegen te komen om in te checken. Verder perfect hotel!

Twentenaartje 1 maand geleden
Marcelo Alberto
Google Maps Logo

Er hangt totaal geen fijne sfeer. Erg lang wachten om een drankje te kunnen bestellen. En dan wordt je geholpen door iemand die je aankijkt met afschuw. Telefonisch een boze discussie bij de receptie, dat je door het hele restaurant kon horen. Ook had ik bij het avond eten een beetje haast. Maar er liep personeel rond en niemand kwam om je te helpen terwijl er niemand verder als gast aanwezig was. Bij het vragen of ik de kaart mag werd er door een collega achter de receptie geroepen dat meneer geduld moet hebben en een andere tafel moet pakken. Voelde mij totaal niet welkom, gelukkig had ik niet veel tijd waardoor ik snel weg kon.

Marcelo Alberto 2 maanden geleden
Kevin
Google Maps Logo

Net hotel om te verblijven, kamers zijn exact hoe je ze op de foto’s van de website aantreft. Zowel de kleinere als de grotere kamers. Jammer is dat de verlichting in de kamers echt bagger is. De stijl van de rode lampenkappen is erg smaakgevoelg, maar er is ook gewoon echt te weinig licht om goed te kunnen zien. De badkamer daar in tegen is echt perfect, heerlijke ruime regendouche ook goed schoon alleen dan wel weer erg jammer dat er geen slot op de badkamer deur zit. De airco- verwarmingen doen het zeer slecht waardoor het echt extreem lang duurt voordat het warm wordt en je snachts wakker wordt omdat het opeens wel warm is. Meeste personeel is erg aardig en behulpzaam ook in de waar vroegere uurtjes. Ontbijt is prima alleen jammer dat er geen spek aanwezig is (spek met ei wordt ham met ei), ook geen fruit.

Kevin 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotels

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Bastion Hotels

Alle Bastion Hotels hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotels voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Benieuwd naar andere Bastion Hotels hotels in Nederland? Bastion Hotels heeft in totaal 32 vestigingen waaronder deze in Almere (Literatuurwijk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bastion Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bastion Hotels hotels
Bastion Hotel Amsterdam Amstel
Bastion Hotel Eindhoven
Bastion Hotel Groningen
Bastion Hotel Leeuwarden
Bastion Hotel Leiden - Voorschoten
Bastion Hotel Tilburg
Bastion Hotel Arnhem
Bastion Hotel Bussum - Hilversum
Bastion Hotel Eindhoven
Bastion Hotel Haarlem Velsen
Bastion Hotel Leeuwarden
Bastion Hotel Rotterdam Zuid
Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht
Bastion Hotel Maastricht - Centrum
Bastion Hotel Nijmegen
Bastion Hotel Roosendaal
Bastion Hotel Rotterdam Zuid
Bastion Hotel Zoetermeer
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.