Bastion Hotel Almere Almere

Bastion Hotel Almere

Bij Bastion Hotel Almere gelegen aan de Audioweg 1 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bastion Hotel Almere is één van de 6 locaties in Almere op CardMapr.

Bastion Hotel Almere

Audioweg 1 in Almere

Bastion Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Bastion Hotel Almere in Almere

In Almere aan de Audioweg 1 bevindt zich Bastion Hotel Almere. Bij Bastion Hotel Almere kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Bastion Hotel Almere een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Almere

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Almere. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

036 536 7755
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Bastion Hotel Almere Almere
Bastion Hotel Almere Almere
Bastion Hotel Almere Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over Bastion Hotel Almere?

Bastion Hotel Almere wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 745 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima kamer, niks op aan te merken. Bedden helemaal top. Wij hadden een kamer op de begane grond. Ontbijt kan ik niks over vertellen, die hebben wij overgeslagen. Punt van verbetering, service with a smile zou leuk zijn. Vraagje gasten ook of alles naar wens is geweest en laat mensen niet zolang wachten aan de balie en ‘s nachts bij de slag boom. Had minstens 4 sterren kunnen zijn maar helaas verstaat het personeel zijn vak van gastvrouw/heer niet voldoende.

Lees verder

3/5

De ontvangst was prima en vriendelijk. De kamer was netjes hoewel er wel een muffig luchtje hing. De tv stond op spaarstand en dit was lastig op te lossen. Is uit eindelijk wel gelukt maar had liever niet gehad dat ik hier me vrije tijd aan had moeten besteden. 1 dag is de kamer zelfs niet schoongemaakt.

Lees verder

3/5

Als je van verrassingen houdt, is dit de plek. De receptioniste had er echt geen zin in, glimlach kon er niet vanaf. Daarna de lift, smerig gewoon. Leek wel een lift uit een studentenhuis, frisdrank vlekken tot aan de knoppen. De kamer was opzich prima. Alleen alles zit onder vlekken. De stoffen stoel kan je beter niet aanraken, laat staan erin zitten. Net als het gordijn, ook vage vlekken erin. Toen kwamen de handdoeken, 2 van de 4 hadden vlekken erin. Dat soort handdoeken gooi je weg, geef je niet meer aan gasten. Ontbijt was ook echt bijzonder. Broodjes waren op, moesten nog opgebakken worden. Gekookt ei was gewoon blauw dus of te lang gekookt of van gisteren. De vleeswaren leken wel echt van 1 week geleden, durfden wij echt niet te eten... Spinnenwebben hangen in de nepbloemetjes op tafel. Ooooveral stof, spinnenwebben onder de verwarmingen vandaan hangen, een of ander insectendoosje in het restaurant. Echt heel vies gewoon. Ook is er aangegeven dat het onbtijt tot half 11 was, ja in het weekend. Dat het maandag tot 9 uur was, is de receptioniste vergeten te vermelden. Op de parkeerplaats lijken wel drugsdealtjes te worden verricht met vage firguren. Ook lagen er wel 50 peuken voor de trap, totaal niet onderhouden. Het was een erg erg teleustellend weekend weg door dit "Hotel". Het is niet duur, maar een bepaalde Hotel waardig standaart mag wel aangehouden worden, dit was totaal niet het geval.

Lees verder

1/5

Badkamers mogen wel wat schoner gemaakt worden.

Lees verder

3/5

De kamer was prima, lekker bed, netjes. Maar het personeel lijkt er wel totaal geen zin meer in te hebben. Broodjes en spek werd niet bijgevuld bij het ontbijt, smerige dienbladen, een plakkende vloer en een medewerker met zijn ziel onder de arm leek het wel. Maar het was dan ook niet een duur hotel ;)

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotel Almere

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

PLAZA Residence Almere Almere Overnachting

PLAZA Residence Almere

Mandelaplein 1

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Lidl Almere Supermarkt

Lidl

Saffraanplein 29-31

MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel

MediaMarkt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102

Andere Bastion Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Bastion Hotels nog meer locaties. Naast Bastion Hotel Almere in Almere kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Bastion Hotels locaties
Bastion Hotel Almere Almere Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Airport Hoofddorp Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Amstel Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Noord Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo Apeldoorn Overnachting