Bastion Hotel Amsterdam Airport Hoofddorp

Bastion Hotel Amsterdam Airport

Bij Bastion Hotel Amsterdam Airport gelegen aan de Vuursteen 3 in Hoofddorp kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bastion Hotel Amsterdam Airport is één van de 6 locaties in Hoofddorp op CardMapr.

Bastion Hotel Amsterdam Airport

Vuursteen 3 in Hoofddorp

Bastion Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Bastion Hotel Amsterdam Airport in Hoofddorp

In Hoofddorp aan de Vuursteen 3 bevindt zich Bastion Hotel Amsterdam Airport. Bij Bastion Hotel Amsterdam Airport kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Bastion Hotel Amsterdam Airport een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Amsterdam Airport

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Amsterdam Airport. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Hoofddorp

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 820 4466
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Bastion Hotel Amsterdam Airport Hoofddorp
Bastion Hotel Amsterdam Airport Hoofddorp
Bastion Hotel Amsterdam Airport Hoofddorp

Reviews

Wat zeggen anderen over Bastion Hotel Amsterdam Airport?

Bastion Hotel Amsterdam Airport wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 1511 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Op Schiphol kwamen we erachter dat onze vlucht 12 uur was vertraagd. Na een halfuur op de bus te hebben gewacht naar het hotel met 100 anderen, stond er een topteam achter de balie die in rap tempo iedereen ingecheckt wist te krijgen. Het avondeten was ok, niet uitzonderlijk, maar dat hadden we ook niet verwacht. Alwin was een aardige barman die zijn uiterste best deed om iedereen het naar zijn zin te maken. Het zwembad was heerlijk. De volgende ochtend stond er weer vriendelijke gezichten ons op deze vroege maandag te verwelkomen. En afrodite van het ontbijt, wat een topgastvrouw! Met een grote glimlach waren we de 12 uur vertraging snel vergeten.

Lees verder

5/5

Shuttle bus is goed geregeld, vriendelijke chauffeur. Bij aankomst een jongedame aan de balie, jammer genoeg zag je dat ze er geen zin in had. Terwijl ze bezig is met een gast, op haar telefoon bijvoorbeeld en de telefoon opnemen... Je merkt dat je geen vraag mag stellen. Hotelkamer is netjes, mooi en schoon. + Shuttlebus. + Mooie en schone kamer. + Goede koffie - onprettig personeel - lamp in badkamer kapot - warme verwarming in kamer

Lees verder

4/5

Dit is echt het vreselijkste hotel ever dat je kan bedenken der bar sluit voor 1 uur en als je drinken wilt halen uit hun eigen vending automaat kan je nergens bij pinnen of geld wisselen! Daarnaast maken ze de kamers never goed schoon op de muren zie je overal vlekken ligt dikke laag stof op de tafels en naast het bed! En dan nog als kers op de taart heb je in beide best western hotels op Schiphol het meest arrogante personeel ever! De ene kijkt je niet eens aan als je met ze praat en de ander blijft gewoon door lullen met een collega aan de telefoon terwijl een gast staat te wachten!!!

Lees verder

1/5

Vriendelijkheid bij ontvangst is prettig. Jammer dat de parkeerplekken zo ontzettend krap zijn. Het buro was wel voldoende (niet bij elke bastion locatie)

Lees verder

3/5

De bereikbaarheid via de telefoon van Bastion hotel is bedroevend!! Je kun gewoon niet iets vragen via de telefoon! Eerst hoor je keiharde muziek en dan volgt een “sleazy” reclame stem minuten lang over de voortreffelijke bedoening daar! Nou mooi niet! Ik heb aan die onzin helemaal geen behoefte! Ik wil alleen wat vragen: Over de afhandeling van mijn verkeerd geboekte betaling weet Ik nu nog niks!! Verder heb ik in de hal gezeten aan Vuursteen 3 bij de leestafel. Onder de grote gedroogde bloemenpot lag een giga stofniveau en de vloeren waren slecht gezogen! Ook was mijn hotel kamer slecht gezogen en de verwarming voor ‘s nachts was té warm! Meisjes aan de balie zijn heel vriendelijk en behulpzaam, dat wel! MvrGr NellyQue

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotel Amsterdam Airport

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Amsterdam Airport in Hoofddorp kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Hoofddorp

Benieuwd naar andere locaties in Hoofddorp waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hoofddorp zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hoofddorp
KARWEI Hoofddorp Hoofddorp Bouwmarkt

KARWEI Hoofddorp

Noordmeerstraat

Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp Hoofddorp Overnachting
Tango Hoofddorp Hoofddorp Tankstation

Tango Hoofddorp

Paxlaan 10

Rituals Hoofddorp Verzorging

Rituals

Polderplein 208

Kruidvat Hoofddorp Drogisterij

Kruidvat

Polderplein 225-227

Bever Hoofddorp Sportwinkel

Bever

Polderplein 200

Andere Bastion Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Bastion Hotels nog meer locaties. Naast Bastion Hotel Amsterdam Airport in Hoofddorp kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Bastion Hotels locaties
Bastion Hotel Almere Almere Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Airport Hoofddorp Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Amstel Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Noord Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo Apeldoorn Overnachting