Bastion Hotel Amsterdam Amstel map

Bastion Hotel Amsterdam Amstel

7.4 · 1717 recensies

Verlengde van Marwijk Kooystraat 30, Amsterdam

Bastion Hotel Amsterdam Amstel
Bastion Hotel Amsterdam Amstel Bastion Hotel Amsterdam Amstel
Bastion Hotel Amsterdam Amstel Bastion Hotel Amsterdam Amstel
Bastion Hotel Amsterdam Amstel

Over Bastion Hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotel Amsterdam Amstel voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Aan de Verlengde van Marwijk Kooystraat 30 in het gebied 'Duivendrecht' in Amsterdam ligt Bastion Hotel Amsterdam Amstel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.717 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bastion Hotel Amsterdam Amstel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Duivendrecht hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Amsterdam Amstel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Amsterdam Amstel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Jan
Google Maps Logo

Het eten is hier ronduit slecht. Als je hier een schnitsel besteld, dan istie zo hard gebakken dat je je bord ermee doormidden kunt slaan. Dit is mij hier al meerdere keren overkomen. Ik ben dit echt spuugzat. Vandaar deze review.🤮

Jan 2 weken geleden
Ernst
Google Maps Logo

Het was een verblijf met vallen en opstaan. Het gehele verhaal schrijf ik wel op de site. Het enigste positive waren de medewerksters van het ontbijt afgelopen vrijdag. Zij wisten wat gastvrijheid was en betekende. Lieve mensen en niet te beroerd om een stapje extra te lopen. “Geweldig”

Ernst 1 maand geleden
M
Google Maps Logo

Inchecken duurde wat lang door maar 1 medewerker aan receptie die ook tegelijkertijd telefoon moest opnemen. Wij hadden net geluk, maar de gasten na ons hadden pech dat er bij het inchecken geen kamerpas beschikbaar was. Kamer bijna schoon, gat in gordijn en wat stoffig. Verder prima bed en badkamer. Mini koelkast wat verstopt, maar doet wat het moet doen. Kamers wel gehorig; stonden kinderen te schreeuwen om half 6 ‘s ochtends voor langere tijd, waarna een volwassene met hen mee deed. Afstand tot Arena is lopend te doen, evt station in de buurt. Kamer en bed ruim genoeg voor 2 personen.

M 1 maand geleden
yvon hoogmoed
Google Maps Logo

Het begon al bij het inchecken ,ik ben haar naam vergeten sorry hiervoor,het bleek de hotelmanager te zijn ,zij was zeer behulpzaam,vriendelijk , geen enkele moeite was haar teveel en heel sociaal ook .Tijdens onze aankomst in de kamer die er mooi schoon eruit zag ,en met fantastische bedden ,bleek wat achteraf mijn eigen schuld het koffieapparaatje het niet te doen,zonder moeite omgeruild door shalayla met extra koffiecups erbij ,s avonds bij het diner ,werden we geholpen door shalayla ,hoe dat zij over een hamburger staat te praten dan loopt het water al in je mond ,en het advies wat zij erover gaf ,dat was nog echt zo ook, ,vele malen met shalayla te maken gehad,wat een lief ,sociaal en met kennis van zaken heeft meisje zeg, en dan smorgens het ontbijt,cindy doet dat , ook al kom je s morgens met een ochtend humeur je bed uit ,de enthousiasme die zij heeft ,de vrolijkheid ,de energie ondanks dat ze heel vroeg moet beginnen ,inclusief het ontbijt is een fantastische in combinatie en met een concert van ub 40 fantastische 2 dagen gehad , 3 topmeiden bij elkaar dank je wel

yvon hoogmoed 2 maanden geleden
Bert
Google Maps Logo

Prima service, het eten is niet hoogstaand maar kan je ook niet verwachten.

Bert 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotels

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Amsterdam Amstel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Bastion Hotels

Alle Bastion Hotels hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotels voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Benieuwd naar andere Bastion Hotels hotels in Nederland? Bastion Hotels heeft in totaal 32 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Duivendrecht) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bastion Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bastion Hotels hotels
Bastion Hotel Amsterdam Noord
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo
Bastion Hotel Barendrecht
Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht
Bastion Hotel Tilburg
Bastion Hotel Zoetermeer
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest
Bastion Hotel Arnhem
Bastion Hotel Groningen
Bastion Hotel Haarlem Velsen
Bastion Hotel Leeuwarden
Bastion Hotel Leiden - Voorschoten
Bastion Hotel Breda
Bastion Hotel Den Haag Rijswijk
Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht
Bastion Hotel Heerlen
Bastion Hotel Rotterdam Alexander
Bastion Hotel Tilburg
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.