Bastion Hotel Amsterdam Noord Amsterdam

Bastion Hotel Amsterdam Noord

Bij Bastion Hotel Amsterdam Noord gelegen aan de Rode Kruisstraat 28 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Bastion Hotel Amsterdam Noord

Rode Kruisstraat 28 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Bastion Hotel Amsterdam Noord in Amsterdam

In Amsterdam aan de Rode Kruisstraat 28 bevindt zich Bastion Hotel Amsterdam Noord. Bij Bastion Hotel Amsterdam Noord kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Overnachting scoort Bastion Hotel Amsterdam Noord een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Bastion Hotel Amsterdam Noord

Voor de actuele openingstijden van Bastion Hotel Amsterdam Noord in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Bastion Hotel Amsterdam Noord nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Amsterdam Noord

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Amsterdam Noord. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 632 3131
Bekijk kamerprijs
Bastion Hotel Amsterdam Noord Amsterdam
Bastion Hotel Amsterdam Noord Amsterdam
Bastion Hotel Amsterdam Noord Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Bastion Hotel Amsterdam Noord?

Bastion Hotel Amsterdam Noord krijgt een beoordeling van 7.6/10 gebasseerd op 697 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik was twee dagen te gast in het Bastion Hotel aan de Rode Kruis Straat, Amsterdam Noord. Het eten was heerlijk en de service top! Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en heeft aandacht voor detail. Zeer aan te bevelen. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Lees verder

4/5

Zeer proper ,vriendelijk personeel ... En op 15 a 20 min bent u in het stads centrum 👌👌👌

Lees verder

5/5

Het eten was slecht

Lees verder

1/5

Prima omgeven

Lees verder

3/5

Zie de bijgaande foto's. Het was een Bastion die uitroept een veilig en net onderkomen te zijn in een periode waarin je voor bacteriën op dient te passen. Badkamersluiting is blijkbaar een keer gedemonteerd geweest, die hoe scheef dat op die glazen deur zit. De besteklade in het restaurant kan onmogelijk hygienisch door het leven blijven gaan. Bij ontbijt zat de dame die het buffet dient te verzorgen, zichzelf met gebakken eieren aan de bar, met een blijkbare kennis goed zichzelf te bedienen, zonder zich om de gasten te bekommeren. Lekker eten wordt aanbevolen, zie printje van de TV. Ook de lunch wordt heerlijk aangeboden, probleem is dat geen lunchkaart aanwezig was, een dag later kon er wel een lunch worden besteld, maar dat was alleen een boterham met kroket, dat haal je in een snack, niet in een hotel, althans het is niet mijn idee over een lunch. De airco in de kamer (de eerste) was luidruchtig en een stofnest. Zo hoog kom je natuurlijk niet om schoon te maken. Kamer kon geruild worden, en die airco had fluittonen. Het Ikea-like nachtkastje was vernield, geen prettig gezicht, want je betaalt toch een nette prijs voor kwaliteit. De radiatoren waren tussenin ronduit vies en zijn lelijk om aan te zien. De tussen-branddeur was zeer gedateerd. Dat kun je toch niet Corona clean en daardoor safe noemen? In beide kamers waren de matrassen fiks gedateerd. De harde pukkeltjes voel je door de lakens heen prikken. Nee, hier wil ik nooit meer overnachten.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotel Amsterdam Noord

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Amsterdam Noord in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Bastion Hotel Amsterdam Noord nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Bastion Hotels hotels in Nederland

Benieuwd naar andere Bastion Hotels hotels in Nederland? Bastion Hotels heeft in totaal 32 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Bastion Hotel Amsterdam Noord toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle hotels van Bastion Hotels te vinden.

Bekijk alle Bastion Hotels hotels