Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest map

Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest

7.6 · 957 recensies

Hendrikje Stoffelsstraat 60, Amsterdam

Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest

Over Bastion Hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Aan de Hendrikje Stoffelsstraat 60 in het gebied 'Andreasterrein' in Amsterdam ligt Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 957 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Andreasterrein hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Jan Van Speybroeck
Google Maps Logo

Goed hotel, lekker ontbijt, goede verbinding naar centrum met openbaar vervoer

Jan Van Speybroeck 1 maand geleden
Cor Tjeerdema
Google Maps Logo

Prima hotel, dicht bij de ring, handig als de auto niet in de milieuzone mag komen. Alleen eenpersoonsbedden in deze vestiging.

Cor Tjeerdema 1 maand geleden
Eric Veenhuyzen
Google Maps Logo

Praktisch zaken hotel op loopafstand van het World Fashion Center.

Eric Veenhuyzen 1 maand geleden
romy paas
Google Maps Logo

Hotelkamer was niet schoon en fris. Kamer stonk naar urine, vlekken tegen de muur, stofpluimen onder het bed, voegen in de douche vol schimmel en helemaal zwart, föhn kapot, en de verwarming installatie maakt veel lawaai waardoor we hem uit hebben gezet en in de kou hebben gelegen. Housekeeping maakt 's ochtends vroeg veel lawaai op de gang, zetten rap muziek aan. En personeel kwam onze kamer per ongeluk binnen lopen terwijl we op bed lagen, ze dachten dat de kamer leeg was. Het is een amateuristisch geheel. Er zijn vast betere goedkope hotels te vinden. Dat een hotel goedkoper is dan andere hotels hoeft in mijn ogen nog niet te betekenen dat het er zo bij ligt

romy paas 5 maanden geleden
Rianne Van Zanten
Google Maps Logo

Matig hotel... dichtbij station lelylaan

Rianne Van Zanten 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotels

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Bastion Hotels

Alle Bastion Hotels hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotels voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Benieuwd naar andere Bastion Hotels hotels in Nederland? Bastion Hotels heeft in totaal 32 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Andreasterrein) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bastion Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bastion Hotels hotels
Bastion Hotel Bussum - Hilversum
Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht
Bastion Hotel Leiden - Voorschoten
Bastion Hotel Rotterdam Alexander
Bastion Hotel Tilburg
Bastion Hotel Utrecht
Bastion Hotel Amsterdam Amstel
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest
Bastion Hotel Arnhem
Bastion Hotel Den Haag Rijswijk
Bastion Hotel Haarlem Velsen
Bastion Hotel Rotterdam Alexander
Bastion Hotel Amsterdam Amstel
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo
Bastion Hotel Brielle Europoort
Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht
Bastion Hotel Heerlen
Bastion Hotel Rotterdam Zuid
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.