Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo Apeldoorn

Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo

Bij Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo gelegen aan de Loolaan 556 in Apeldoorn kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo is één van de 6 locaties in Apeldoorn op CardMapr.

Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo

Loolaan 556 in Apeldoorn

Bastion Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo in Apeldoorn

In Apeldoorn aan de Loolaan 556 bevindt zich Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo. Bij Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Apeldoorn

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

055 579 1255
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo Apeldoorn
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo Apeldoorn
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo Apeldoorn

Reviews

Wat zeggen anderen over Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo?

Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 826 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goed hotel voor een goede prijs. Het grind rondom het hotel is lastig voor rollator en rolstoelen. Verder prima. Wij waren er in sept 2020. Genoten van de omgeving.

Lees verder

4/5

Hotel ansich is prima, schoon, gevels en voortuin goed verzorgd. Dichtbij het centrum. Helaas bij aankomst geen Prosecco met de roze blaadjes, die ik gevraagd had als verrassing, op de kamer. Later op de avond toen we terugkwamen stond er wel Prosecco met roze blaadjes op de kamer. Dit wel na de klacht die ik had ingediend. De verrassing en lol was er natuurlijk al vanaf. Onvriendelijk personeel; "de menukaart moesten we zelf maar even van de tafel halen" , werd er letterlijk gezegd. Reserveren voor restaurant kon niet, het restaurant zat vol. Toch zagen wij in de ronde van 19.00 uur lege tafels. Maar pizza besteld op de kamer. Ontbijt was prima, lekker eten en voor ieder wat wils. Coronamaatregelen werden daarentegen niet nageleefd. Mensen mochten overal lopen , de looproutes hadden daarom geen nut. Hier werd niks van gezegd. Travel tip: bezoek de De Wijn Escape in het centrum. Zo gaaf! Zo goed verzonnen!

Lees verder

3/5

Weekend geboekt bij Bastion Apeldoorn en van tevoren diner gereserveerd. Bij aankomst bleek het erg druk te zijn en onze kamer nog niet klaar te zijn. Geen probleem, dan wachten wij even in de lounge, net als meerdere mensen waardoor het er behoorlijk druk was. Maar vragen of je wat wilde drinken? Daar deden ze niet aan. Toen de kamer eenmaal klaar was, ontdekten wij vieze plastic bekertjes op de badkamer, haren in ons bed en een dikke laag stof op de nachtkastjes en de houten rand achter het bed. Tevens was er ook niet goed gezogen. Aangegeven bij Romy van de receptie, waarop we een laconiek antwoord kregen dat het druk was. Maar ook buiten de drukte van de receptie toonde ze niet veel moeite. 's middags hadden we het zwembad gereserveerd voor een half uurtje. Echter eenmaal aangekomen, was het zwembad ontzettend vies. Ik weet niet wanneer ze die voor het laatst hebben schoongemaakt, maar daar zullen ze ook wel te druk voor zijn. 'S avonds bij het diner was het behoorlijk druk, waardoor er een langere wachttijd was dan normaal. Dit werd netjes aangegeven door de manager van die avond, waardoor wij er rekening mee konden houden. Al met al prima op dat moment. Het onbijt was echter een chaos. Afstand werd niet bewaard, teveel mensen tegelijkertijd in het restaurant, broodjes werden niet op tijd bijgevuld en het spek was koud. De spatschermen bij het buffet zijn ook een lachertje. Ze hangen zo hoog dat het buffet maar half coronaproof is. Buffet wordt bijgevuld zonder handschoenen en mondkapjes. Toen de hotelmanager ons vroeg of het verblijf naar wens was geweest en wij nogmaals ons beklag deden over de vieze kamer en de laconieke reactie van Romy en ook de klachten over het ontbijt deden, kregen wij alleen te horen "excuses, het is druk". Ook zij deed duidelijk geen moeite en had er naar ons inzien ook niet erg veel zin in. Erg spontaan naar de gasten was ze niet. En dat moet dan het voorbeeld van een hotel zijn. Al met al was het niet echt een succes en voelden wij ons niet warm verwelkomt. Wij slaan dit hotel de volgende keer over.

Lees verder

2/5

Gastvrij. Houden zich prima aan de corona regels. We komen er graag nog eens terug.

Lees verder

4/5

Het was prima. In Coronatijd met je bord op schoot in de kamer gegeten. Ze doen allemaal hun uiterste best!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo in Apeldoorn kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Apeldoorn

Benieuwd naar andere locaties in Apeldoorn waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Apeldoorn zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Apeldoorn
Kruidvat Apeldoorn Drogisterij

Kruidvat

Deventerstraat 3

Q-Park Museum Centrum Apeldoorn Vervoer

Q-Park Museum Centrum

Roggestraat 133

Anna van Toor - Apeldoorn Apeldoorn Mode
Bristol Apeldoorn Apeldoorn Mode

Bristol Apeldoorn

Mariastraat 30

Game Mania Apeldoorn Speelgoedwinkel

Game Mania

Mariastraat 6

C&A Apeldoorn Mode

C&A

Hoofdstraat 61

Andere Bastion Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Bastion Hotels nog meer locaties. Naast Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo in Apeldoorn kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Bastion Hotels locaties
Bastion Hotel Almere Almere Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Airport Hoofddorp Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Amstel Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Noord Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo Apeldoorn Overnachting