Bastion Hotel Bussum - Hilversum map

Bastion Hotel Bussum - Hilversum

7.6 ยท 391 recensies

Struikheiweg 3, Bussum

Bastion Hotel Bussum - Hilversum
Bastion Hotel Bussum - Hilversum Bastion Hotel Bussum - Hilversum
Bastion Hotel Bussum - Hilversum Bastion Hotel Bussum - Hilversum
Bastion Hotel Bussum - Hilversum

Over Bastion Hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotel Bussum - Hilversum voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Aan de Struikheiweg 3 in het gebied 'Meijerkamp' in Bussum ligt Bastion Hotel Bussum - Hilversum. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 391 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bastion Hotel Bussum - Hilversum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 21 locaties in Bussum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Meijerkamp hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Marie-Christin Krafft
Google Maps Logo

Het was goed voor een overnachting. Ontvangst was koud en onvriendelijk.

Marie-Christin Krafft 3 weken geleden
Marcel van den Berg
Google Maps Logo

Bedden vond ik vreselijk,en ontbijt waren geen borden en man in bediening was druk bezig met andere dingen in de keuken,dan nog wel aardige prijs betalen voor het ontbijt

Marcel van den Berg 1 maand geleden
dennie feer
Google Maps Logo

Zeer slecht in 1 woord!!! Ze wisselen met personeel en daardoor zijn de regels steeds anders??? Heb zelf moeten koken in het hotel in de keuken als dan was de keuken gesloten???? Willen, ik wil jou graag spreken. Bij dezen dus slecht als je voor iets betaald

dennie feer 1 maand geleden
annebomba
Google Maps Logo

Heerlijk tot rust gekomen. Vriendelijke en formele behandeling. Kamer was basic en adequaat.

annebomba 4 maanden geleden
Willemijn Plas
Google Maps Logo

Er was een kamer gereserveerd voor rolstoel gebruiker en begin vd gang. Bij inchecken op 1e verdieping, zonder lift. Rolstoel toegankelijk??!! Portier vroeg toen we door gingen of alles naar wens was, naja eigenlijk niet. Uitgelegd en onze logeer tas zou worden verplaatst naar een andere kamer. Geslapen op kamer 53 Wel gelijkvloers, maar deur naar badkamer is maar 60cm breed, mega hoge drempel naar badkamer De handdoeken etc lagen op een rek, ik kan daar niet bij, lag op 2m hoogte, net als reserve wc rol. Iemand in rolstoel kan daar ook zeker niet bij Waren 2 aparte bedden. Er stond een klein nachtkastje tussen welke ik er weg heb kunnen halen. Maar welke vieze rotzooi daar onder lag, iel. Dat was sinds hele lange tijd niet onder schoon gemaakt. Bij aankomst om ongeveer 00h op 1e kerstdag, hadden we nog wel trek in een drankje. Bij portier gevraagd, nee de bar was gesloten, net een half uur eerder. Dat was een domper. Liepen richting de kamer en het stonk me naar sigaretten!! Er mag dan nergens gerookt worden, maar dat was dus wel degelijk ergens gedaan! Nergens was er een boekje aan informatie over het hotel te vinden. Niet hoe de tv werkt of iets. Dit alles voor een deluxe kamer die rolstoel toegankelijk is geef ik het een zwaar onvoldoende

Willemijn Plas 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotels

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum in Bussum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Bastion Hotels

Alle Bastion Hotels hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotels voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Benieuwd naar andere Bastion Hotels hotels in Nederland? Bastion Hotels heeft in totaal 32 vestigingen waaronder deze in Bussum (Meijerkamp) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bastion Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bastion Hotels hotels
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest
Bastion Hotel Brielle Europoort
Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht
Bastion Hotel Groningen
Bastion Hotel Haarlem Velsen
Bastion Hotel Tilburg
Bastion Hotel Almere
Bastion Hotel Amsterdam Airport
Bastion Hotel Breda
Bastion Hotel Heerlen
Bastion Hotel Maastricht - Centrum
Bastion Hotel Roosendaal
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest
Bastion Hotel Den Haag Rijswijk
Bastion Hotel Maastricht - Centrum
Bastion Hotel Rotterdam Zuid
Bastion Hotel Utrecht
Bastion Hotel Zaandam
City Guide

Wat te doen in Bussum

Benieuwd wat je naast Bastion Hotel Bussum - Hilversum nog meer in of rondom Bussum (Meijerkamp) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Meijerkamp.