Bastion Hotel Bussum - Hilversum Bussum

Bastion Hotel Bussum - Hilversum

Bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum gelegen aan de Struikheiweg 3 in Bussum kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Bastion Hotel Bussum - Hilversum

Struikheiweg 3 in Bussum

Betalen met creditcards bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum in Bussum

In Bussum aan de Struikheiweg 3 bevindt zich Bastion Hotel Bussum - Hilversum. Bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Overnachting scoort Bastion Hotel Bussum - Hilversum een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Bastion Hotel Bussum - Hilversum

Voor de actuele openingstijden van Bastion Hotel Bussum - Hilversum in Bussum raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Bastion Hotel Bussum - Hilversum nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Bussum

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

035 692 0558
Bekijk kamerprijs
Bastion Hotel Bussum - Hilversum Bussum
Bastion Hotel Bussum - Hilversum Bussum
Bastion Hotel Bussum - Hilversum Bussum

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Bastion Hotel Bussum - Hilversum?

Bastion Hotel Bussum - Hilversum krijgt een beoordeling van 7.8/10 gebasseerd op 359 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik verbleef in kamer 30 in de Bastion - Bussum vestiging van 7/21 tot 7/23. De telefoon werkte niet, de safe werkte niet en de kamer werd niet schoongemaakt of het bed opgemaakt, nog koffie, zeep, etc bijgevuld. Ontbijt was ook een absolute catastrofe. Moet wel zeggen dat Brigitte, Riette en Jenevive hun uiterste best hebben gedaan om het me naar de zin te maken. Ben teruggekomen op 7/25 en vertrok op 7/27, kreeg een andere kamer 35 en alles was naar tevredenheid. De eerste 3 dagen waren het geld niet waard. Hoop dat dit in de toekomst niet meer optreed. Esmee heeft eveneens alles gedaan om mij te voorzien van alle gemak en tevredenheid. De genoemde dames in deze feedback hebben duidelijk hart voor de zaak en zijn een voorbeeld van hoe hospitality hoort te zijn.

Lees verder

3/5

Wij hadden vanochtend een bizarre ontvangst! Wij wilden even een kopje koffie voordat we gingen wandelen. Bij aankomst om 11.05 bij de balie was er geen personeel. Na 10 minuten hebben we het telefoonnummer van het hotel gebeld. De telefoon op de balie ging over, maar er kwam niemand. Na weer 10 minuten hebben we Bastion Almere gebeld, die behulpzaam ook contact zijn gaan zoeken (zelfs met de manager). Na ruim een half uur kwam er een jonge meid binnen lopen. Toen wij zeiden dat we al ruim een half uur stonden te wachten, was haar reactie: 'ja, we zijn bezig op de kamers. Ik sta alleen, dus het is even niet anders.' Wij hebben toen besloten elders koffie te gaan drinken...

Lees verder

1/5

Ik ben hier in totaal ongeveer 7,5 weken geweest door omstandigheden. Echter het personeel was erg vriendelijk en erg meegaand. Vooral complimenten voor Esmee , Monica en Lisanne. Ze hebben me de afgelopen 7,5 weken heel erg gesteund in alles en niets was te veel gevraagd. Daar kunnen andere mensen echt iets van leren ! Ik kom zeker nog wel eens terug of in ieder geval een keer langs ! Bedankt voor de fijne tijd die ik bij jullie heb gehad. Groetjes Marco

Lees verder

5/5

Je kan hier zorgeloos boeken. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Prima kamer, ook met koffiezetapparaat. Goede ligging om er in de regio Gooi en Vechtstreek op uit te trekken.

Lees verder

5/5

Ondanks de wereld waar we nu inzitten doen de medewerkers zo hun best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Bussum - Hilversum in Bussum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Bussum

Benieuwd wat je naast Bastion Hotel Bussum - Hilversum nog meer in of rondom Bussum kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Bussum.

Rituals Bussum Verzorging

Rituals

Nassaulaan 28

Parfumerie Douglas Bussum Verzorging

Parfumerie Douglas

Nassaulaan 27

Anna van Toor - Bussum Bussum Mode

Anna van Toor - Bussum

Havenstraat 116

HEMA Bussum Warenhuis

HEMA

Nieuwe Brink 10

ICI PARIS XL Bussum Verzorging

ICI PARIS XL

Havenstraat 114

Blokker Bussum Bussum Woonwinkel

Blokker Bussum

Nassaulaan 7

SPAR express Bussum-Zuid Bussum Supermarkt

SPAR express Bussum-Zuid

Brinklaan 166

Bakker Bart Bussum Bakker

Bakker Bart

Nassaulaan 17

Andere Bastion Hotels hotels in Nederland

Benieuwd naar andere Bastion Hotels hotels in Nederland? Bastion Hotels heeft in totaal 32 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Bastion Hotel Bussum - Hilversum toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle hotels van Bastion Hotels te vinden.

Bekijk alle Bastion Hotels hotels