Bastion Hotel Haarlem Velsen Santpoort-Noord

Bastion Hotel Haarlem Velsen

Bij Bastion Hotel Haarlem Velsen gelegen aan de Vlietweg 20 in Santpoort-Noord kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bastion Hotel Haarlem Velsen is één van de 2 locaties in Santpoort-Noord op CardMapr.

Bastion Hotel Haarlem Velsen

Vlietweg 20 in Santpoort-Noord

Bastion Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Bastion Hotel Haarlem Velsen in Santpoort-Noord

In Santpoort-Noord aan de Vlietweg 20 bevindt zich Bastion Hotel Haarlem Velsen. Bij Bastion Hotel Haarlem Velsen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Bastion Hotel Haarlem Velsen een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Haarlem Velsen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Haarlem Velsen. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Santpoort-Noord

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 538 7474
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Bastion Hotel Haarlem Velsen Santpoort-Noord
Bastion Hotel Haarlem Velsen Santpoort-Noord
Bastion Hotel Haarlem Velsen Santpoort-Noord

Reviews

Wat zeggen anderen over Bastion Hotel Haarlem Velsen?

Bastion Hotel Haarlem Velsen wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 475 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Personeel is hartstikke vriendelijk en heel behulpzaam. Ivm brandschade waren het restaurant en bar in een noodvoorziening, wat erg klein was, maar dat ging niet anders. Menukaart voor diner en lunch was zeer beperkt De kamers waren erg klein, stoffig. Matrassen zeer slecht, iedere morgen rugklachten. Badkamer was heel klein, douchedeur ging maar klein een klein stukje open, en er was veel schimmel vorming in de douche.

Lees verder

3/5

Vriendelijk personeel, gezellige noodvoorziening en schone kamers.

Lees verder

5/5

Prima bedden en badkamer. Schoon. Ontbijt was goed. Volle parkeerplaats. 's Nachts vervelend geluid van waarschijnlijk de airco/ventilatie unit op het dak (kamer bovenste verdieping).

Lees verder

3/5

Super slecht! Bij aankomst werden we niet gastvrij ontvangen. De jongen achter de balie was onaardig en deed niet veel moeite om onze vragen te beantwoorden. Na het klagen over onze uiterst smerige kamer met ook vele gebreken en achterstallig onderhoud kregen we enkel te horen dat ze wel een schoonmaakster kon sturen. We hadden al een dag verspeeld en hadden daar geen zin meer in. Ze kon verder niks voor ons doen dan een bakje koffie aanbieden!! Hierop hebben wij bedankt en hebben onze tweede nacht in een ander hotel geboekt! En dan om te bedenken dat dit een deluxe kamer is waar we totaal €300 euro betaald hebben!!! Dus wees gewaarschuwd! Zoals vele voor ons is Bastion hotel keten zwaar onder de maat met smerige kamers en onvriendelijk personeel!

Lees verder

1/5

Prima Bastion hotel met standaard voorzieningen. Kamers zijn netjes en modern ingericht met een minibar, TV, koffie en thee faciliteiten en een klein bureau om even aan te werken. Beneden in het restaurant of aan de bar kan je prima en gezellig zitten, pooltafel en dartbord zijn ook aanwezig alleen zijn deze helaas in de rookruimte. Eten smaakt goed en je krijgt ook zeker genoeg voor de prijs. Prima selectie aan de bar en op de menukaart. Parkeerplaats is wel redelijk krap maar het past net.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotel Haarlem Velsen

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Haarlem Velsen in Santpoort-Noord kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Santpoort-Noord

Benieuwd naar andere locaties in Santpoort-Noord waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Santpoort-Noord zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Santpoort-Noord
DekaMarkt Santpoort-Noord Supermarkt

DekaMarkt

Hagelingerweg 28

Bastion Hotel Haarlem Velsen Santpoort-Noord Overnachting

Andere Bastion Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Bastion Hotels nog meer locaties. Naast Bastion Hotel Haarlem Velsen in Santpoort-Noord kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Bastion Hotels locaties
Bastion Hotel Almere Almere Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Airport Hoofddorp Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Amstel Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Noord Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo Apeldoorn Overnachting