Bastion Hotel Nijmegen map

Bastion Hotel Nijmegen

7.4 ยท 506 recensies

Neerbosscheweg 614, Nijmegen

Bastion Hotel Nijmegen
Bastion Hotel Nijmegen Bastion Hotel Nijmegen
Bastion Hotel Nijmegen Bastion Hotel Nijmegen
Bastion Hotel Nijmegen

Over Bastion Hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotel Nijmegen voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Aan de Neerbosscheweg 614 in het gebied 'Neerbosch-Oost' in Nijmegen ligt Bastion Hotel Nijmegen. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 506 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bastion Hotel Nijmegen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 88 locaties in Nijmegen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Neerbosch-Oost hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Nijmegen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Nijmegen. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Suus Verhoeff
Google Maps Logo

Wij hadden een nachtje gereserveerd in het Bastion omdat we in Nijmegen voor een bruiloft moesten zijn. De receptioniste was bij binnenkomst heel vaag en bijna niet verstaanbaar. Wij kwamen binnen in een grote ruimte die leek op een restaurant en zagen niet onmiddellijk waar de receptie was, we vroegen of dit de receptie was of het restaurant waarop ze antwoordde dat het restaurant dicht was. Hierop legde we een beetje verward uit dat we gewoon in wilde checken en heeft ze ons verder geholpen. Ze leek eerlijk gezegd weinig te begrijpen van gastvrijheid en duidelijke doch vriendelijke communicatie. We hadden van tevoren contact opgenomen of het mogelijk was om eerder in te checken omdat we om 12 uur al op de trouwlocatie moesten zijn, dit was geen probleem aan de telefoon en zij zouden een kamer klaar hebben om 11 uur voor ons. Toen we ons echter gingen omkleden in de kamer werd opeens de deur open gegooid door de schoonmaak ploeg. Beiden met weinig kleren om het lijf hebben we snel de deur tegen gehouden maar dit was heel erg onprettig. Als de kamer bezet is lijkt mij dat dat goed door gecommuniceerd moet worden aan de rest van het personeel! De kamer was verder netjes, mooie badkamer met een heerlijke douche. De aankleding met hoogglanzende paarse lampenkappen oogde wel goedkoop en waren een heel vreemd contrast met de rode gordijnen waardoor het in z'n geheel oogde als smakeloos. Ik ben misschien wat hard, maar voor 160 euro per nacht had ik zeker veel beter verwacht. Prima geslapen verder maar absoluut niet voor herhaling vatbaar en we zijn in de ochtend snel vertrokken.

Suus Verhoeff 3 weken geleden
Mark Verstraeten
Google Maps Logo

Vooral complimenten aan de receptioniste, Belinda. Computerstoring aan de balie met een lange rij concertgangers a.h wachtten. Keurig perfect opgelost!

Mark Verstraeten 1 maand geleden
Rick Jongeneel
Google Maps Logo

Gewoon prima, als je niet te veel eist kan je hier prima slapen.

Rick Jongeneel 1 maand geleden
Danny Schiffer
Google Maps Logo

De kamer was niet klaar. Alles ging heel erg langzaam. De Service was te slecht voor de hoge prijs.

Danny Schiffer 2 maanden geleden
Rodney Mattijs
Google Maps Logo

Hotel is in 2021 geheel vernieuwd. Zeer netjes allemaal, vriendelijk personeel en restaurant gewoon goed. Parkeren is gratis op afgesloten terrein. Verbeterpunt zou kunnen zijn: borden plaatsen zodat duidelijk waar je met auto heen moet. Ik zou zeggen, lees niet alle negatieve reviews maar ervaar dit hotel zelf!

Rodney Mattijs 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotels

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Nijmegen in Nijmegen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Bastion Hotels

Alle Bastion Hotels hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotels voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Benieuwd naar andere Bastion Hotels hotels in Nederland? Bastion Hotels heeft in totaal 32 vestigingen waaronder deze in Nijmegen (Neerbosch-Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bastion Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bastion Hotels hotels
Bastion Hotel Amsterdam Noord
Bastion Hotel Breda
Bastion Hotel Dordrecht - Papendrecht
Bastion Hotel Leeuwarden
Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp
Bastion Hotel Utrecht
Bastion Hotel Amsterdam Noord
Bastion Hotel Breda
Bastion Hotel Brielle Europoort
Bastion Hotel Groningen
Bastion Hotel Rotterdam Alexander
Bastion Hotel Utrecht
Bastion Hotel Almere
Bastion Hotel Amsterdam Noord
Bastion Hotel Breda
Bastion Hotel Geleen
Bastion Hotel Maastricht - Centrum
Bastion Hotel Utrecht
City Guide

Wat te doen in Nijmegen

Benieuwd wat je naast Bastion Hotel Nijmegen nog meer in of rondom Nijmegen (Neerbosch-Oost) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Neerbosch-Oost.