Bastion Hotel Rotterdam Alexander Rotterdam

Bastion Hotel Rotterdam Alexander

Bij Bastion Hotel Rotterdam Alexander gelegen aan de Hoofdweg 40 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bastion Hotel Rotterdam Alexander is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Bastion Hotel Rotterdam Alexander

Hoofdweg 40 in Rotterdam

Bastion Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Bastion Hotel Rotterdam Alexander in Rotterdam

In Rotterdam aan de Hoofdweg 40 bevindt zich Bastion Hotel Rotterdam Alexander. Bij Bastion Hotel Rotterdam Alexander kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Bastion Hotel Rotterdam Alexander een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Rotterdam Alexander

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Rotterdam Alexander. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 420 3439
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Bastion Hotel Rotterdam Alexander Rotterdam
Bastion Hotel Rotterdam Alexander Rotterdam
Bastion Hotel Rotterdam Alexander Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Bastion Hotel Rotterdam Alexander?

Bastion Hotel Rotterdam Alexander wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 665 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Verblijf was geweldig. Hele gezellige en vriendelijk personeel, en dat gebeurt niet vaak. Eten in restaurant was ook heerlijk.

Lees verder

5/5

Prima, gewoon zoals een Bastion hotel is. Aardige staf, schoon en makkelijk bereikbaar vanaf de ring.

Lees verder

4/5

Schoon vriendelijk personeel en de kamers zijn o ok goed

Lees verder

4/5

Goede kamers, schoon en goede bedden. Recent gerenoveerde kamers dus alles ziet er netjes uit. Personeel is vriendelijk. Ligt direct aan de A16 maar daar heb je op de kamers totaal geen last van. Het eten in het restaurant is gewoon goed, maar niet bijzonder. Ik vind de prijzen wel wat hoog ten opzichte van wat je krijgt. De kaart is vrij beperkt maar er is wel een wisselend weekmenu. Gebeurd wel regelmatig dat er iets op is en je iets anders moet bestellen. Op zich begrijpelijk voor een relatief klein restaurant maar het zou handig zijn als ze dit vooraf even melden als je de kaart krijgt. Als het wat drukker is kan het ook best lang duren voordat je bestelling komt. Vanwege de aangrenzende bar is het soms wel wat luidruchtig in het restaurant. Het restaurant is wel sfeervol en het personeel zeer vriendelijk. Ontbijt is goed en voldoende keus. De gasten zijn (net als ik) voornamelijk mensen die voor werk in de omgeving in het hotel verblijven. Veel faciliteiten zijn er verder niet, alleen een kleine ruimte om te sporten. Al met al kan je hier prima zitten.

Lees verder

4/5

Elk jaar trekken ik en mijn vriend erop uit om oud en nieuw te vieren, al veel hotels gezien en deze keer voor bastion hotel alexander in rotterdam gekozen, vreselijk verblijf.. op 30 december aangekomen, oud gebouw, oude lift.. allemaal prima, heeft wel zijn charmes. Maar op moment dat je in de gangen komt stink het naar de sigaretten, kan gebeuren natuurlijk maar dit was wel erg extreem. Naarmate de avond vorderde kwam daar nog eens een extreme weed geur erbovenop. Kamers zelf waren vernieuwend en modern. Prima bed wel 2 apart ingedeeld. Jammer dat de wc bril helemaal loshing inclusief wc papier houder, en leiding van de douche maakt hele nacht enorm veel lawaai. Voor gezinnetjes met kleine kindjes is dit eerder niet aangeraden, eerder een rendez-vous hotel vol jongeren die meisjes meenemen snachts, ruzie maken voor de ingang van het hotel en in de gangen. luidde muziek heel de nacht door en geklop en gebonk op de gangen.. eerste keer dat we op nieuwjaar zoiets aan de hand hebben, ik kan begrijpen det op zo feestdagen er heftig aan toe kan gaan maar dit ging erover, niets romantisch aan.. spijtig, ondanks de recensies die we op voorrand hadden gelezen toch voor ons tegengevallen. wij zelf zijn 21 jaar oud maar dit ging erover. Dit hotel verbied zogenaamd veel maar laat uiteindelijk heel veel toe. Jammer

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotel Rotterdam Alexander

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Rotterdam Alexander in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Bastion Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Bastion Hotels nog meer locaties. Naast Bastion Hotel Rotterdam Alexander in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Bastion Hotels locaties
Bastion Hotel Almere Almere Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Airport Hoofddorp Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Amstel Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Noord Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest Amsterdam Overnachting
Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo Apeldoorn Overnachting