Bax Music Amsterdam map

Bax Music Amsterdam

7.6 · 2200 recensies

James Wattstraat 71, Amsterdam

Bax Music Amsterdam
Bax Music Amsterdam Bax Music Amsterdam
Bax Music Amsterdam Bax Music Amsterdam
Bax Music Amsterdam

Over Bax Music

Aan de James Wattstraat 71 in het gebied 'De Eenhoorn' in Amsterdam ligt Bax Music Amsterdam. Zoek je in de categorie muziekwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.200 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bax Music Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied De Eenhoorn hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Karin Leeuwenhoek
Google Maps Logo

Bax heeft een mega-uitgebreid en specialistisch aanbod, met prima prijzen. In de winkel werken echte geluidspecialisten/-liefhebbers. Er werd uitgebreid de tijd genomen en meegedacht, heel fijn! Product werd vervolgens besteld en snel (gratis) toegestuurd. Wat me wel opviel, is dat de medewerker(s) niet echt alle details van de producten weten. In mijn geval de Boya WM4 PRO lavalier microfoonset. Zaken als aansluiting v/d receiver op de iPhone bv. Daarvoor werd me in de winkel een vrij dure interface aangeraden, terwijl een klein kabeltje genoeg bleek te zijn. Dus check dat zelf ook goed. TIP: in dit geval bleek ik echt het originele Apple-kabeltje nodig te hebben, de 'nepper' werkte voor deze toepassing niet! Logisch overigens dat de medewerkers niet alles van dat mega-assortiment kunnen weten. Heel tevreden kortom over Bax, zeer betrouwbaar en klantvriendelijk.

Karin Leeuwenhoek 1 maand geleden
Jimmy
Google Maps Logo

In het verleden wel eens wat besteld en daarna voornamelijk bij Thomann. Nu weer eens geprobeerd bij Bax en weet ik weer waarom ik hier nooit bestelde, verschrikkelijke klantenservice..! 1,5 maand op mijn terugbetaling moeten wachten bij retour. 8 keer gemaild waar mijn geld bleef en 8 keer te horen gekregen dat het er dezelfde dag nu écht op moest staan (het was wat 'druk'). Hierna een aanmaningsbrief opgesteld en vervolgens nog steeds geen resultaat, vervolgens gedreigd met juridische stappen en incassokosten, en het stond er in eens na een half uur op. BAX.. NOOIT MEER!

Jimmy 1 maand geleden
Luna lemuria
Google Maps Logo

Wat een fijne winkel. Creatief en ruimtelijk opgezet Ik voelde direct dat de mensen die bij Bax Music werken dit vanuit hun hart en ziel doen. Echte muziek liefhebbers die anderen graag meer vertellen over de waarde van investeren in goed apparatuur.. Toen ik de winkel voor het eerst binnenliep was ik verrast door het grote aanbod aan muziek instrumenten, microfoons, dj sets en ga zo maar door. De ruimtes waarin je een gitaar kunt uitproberen vielen me als eerste op. Er wordt aan alles gedacht zodat je op een chille manier kunt voelen wat bij je past. Ik richt me persoonlijk op het creëren van podcasts en kunstzinnige films en was nog nooit eerder in een 'echte' muziek winkel geweest, maar voelde me gelijk op m'n plek door de gemoedelijke sfeer. De mensen die in de winkel komen zijn liefhebbers en weten waarom ze naar een specialistische winkel horen te komen. Want investeren in zo'n prachtig instrument of ander apparatuur hoef je maar 1x te doen. En doe het dan goed... Bij Bax ;)

Luna lemuria 1 maand geleden
Quincy Yaela
Google Maps Logo

Ik kwam naar de Bax Music Shop om mijn allereerste gitaar te kopen. Mijn eerste blik op de winkel was de prachtige muur met gitaren als je binnenkomt. Deze winkel heeft echt alles wat je nodig hebt om als beginner te starten! Ik ben super goed geholpen om een beginner gitaar uit te kiezen en hij is ook meteen getuned! Alles werd super goed uitgelegd en dit maakt Bax Music zo’n fijne winkel. De medewerkers weten wat je nodig hebt en luisteren naar je eisen en budget! Ik zal hier zeker terugkomen voor onderhoud en andere accessoires voor mijn prachtige nieuwe gitaar!

Quincy Yaela 2 maanden geleden
Veloxin
Google Maps Logo

Intotaal is de bestelling verstuurd in twee pakketten. Avondlevering gekozen. Ene pakket stond al 2 uren onbemand voor m'n deur, andere pakket netjes in de avond geleverd toen ik thuis was. Helaas miste er een artikel. Intotaal 1:58:00 (bijna 2 uren) in de wacht gestaan om daarna maar op te geven. Klantenservice? Hebben ze die wel? Je zou bijna gaan denken van niet, om je voor te schamen, Bax-Shop! Edit: Na twee dagen (eigen ongeduld te hebben), is dit verder prima opgelost. Review was geschreven in een opwelling van frustratie. Wou dit toch even gezegd hebben, lijkt zo negatief. Uiteindelijk prima opgelost.

Veloxin 2 maanden geleden
Joep Litjens
Google Maps Logo

Ik heb hier in November een product aangeschaft, destijds gaf de webshop aan dat het artikel binnen 5 dagen leverbaar was. Ik had het artikel pas in Januari 2022 nodig, dus direct besteld. Toen een e-mail binnengekregen waarin stond dat ik in week 50 mijn product kon verwachten. Was al langer dan 5 dagen, maar goed, ik had het product nog niet daarvoor nodig, dus ik besloot te wachten. In week 50 het product niet ontvangen. In week 51 wederom een e-mail, levertijd was uitgesteld tot week 9 van 2022. Destijds met de klantenservice aan de stok gehad, want ik had het product al eerder nodig, geen geluk, konden niks doen. Inmiddels is het week 9 van 2022 en na gesprek met klantenservice is duidelijk geworden dat het product nog steeds niet binnen is bij Bax. Excuus is telkens dat zij afhankelijk zijn van de leverancier, maar in dat geval lijkt het mij toch mogelijk om wat feller achter desbetreffende leverancier aan te zitten. Andere oplossing is niet meer op de webshop zetten dat producten binnenkort leverbaar zijn als je dat niet (zeker) weet. Ditzelfde probleem is bij jongens uit mijn band al vaker voorgekomen. Vrij kansloos. Customer service waren telkens onbespraakte mensen die zinnen formuleerden vol taalfouten en mij aanspraken alsof ik hun vriendje was, bovendien waren ze weinig behulpzaam.

Joep Litjens 2 maanden geleden
nienke romer
Google Maps Logo

Hele slechte ervaring helaas! Voor mijn bedrijf een microfoon van meer dan 1000 euro bij ze gekocht, die ik met spoed nodig had. De microfoon was niet in hun winkel in Amsterdam, maar lag in de opslag in Goes. Zou meteen opgestuurd worden en de volgende ochtend (zaterdag) bij mij zijn, wel daar ter plekke al afgerekend. Toen hij de volgende ochtend niet werd bezorgd Bax meteen gebeld, ze bezwoeren me toen dat de microfoon er maandagochtend zou zijn. Ook dat gebeurde niet. Maandagmiddag wéér met Bax gebeld (wat sta je daar extreem lang in de wacht iedere keer!!!) en toen werd gezegd dat hij maandagavond bezorgd zou worden, waarmee ik in de problemen kwam met mijn opdrachtgever. Bovendien moest ik die avond werken, dus aangegeven dat pakket bij de buren afgeleverd kon worden. De volgende dag, het was inmiddels dinsdag, bleek dat níet te zijn gebeurd. Wéér Bax gebeld en toen bleek uiteindelijk dat de microfoon nog steeds in Goes lag, terwijl mij iedere keer was verteld dat hij onderweg was de andere dagen dat ik had gebeld!!! Had de microfoon inmiddels zo dringend nodig dat ik de bestelling heb geannuleerd en vervolgens stad en land af moest zoeken en rijden om alsnog op tijd een microfoon te vinden om mijn opdracht (te laat!) in te kunnen leveren. Echt heel erg vervelend, en toen ik dat liet merken werd er vooral gereageerd dat mijn toon niet oké was, op geen enkel moment zijn hiervoor excuses aangeboden.

nienke romer 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #9b0074 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #9b0074 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #9b0074 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #7c005d !important; }
Bax Music

Alle Bax Music muziekwinkels

Benieuwd naar andere Bax Music muziekwinkels in Nederland? Bax Music heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (De Eenhoorn) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bax Music lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bax Music muziekwinkels
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.