Bax Music

Bax Music

Betaal bij de muziekwinkels van Bax Music met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle Bax Music muziekwinkels

Betaal met een creditcard bij Bax Music

Steeds meer merken als Bax Music gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 Bax Music locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bax-shop | Bax Music Amsterdam Muziekwinkel
Bax-shop | Bax Music Rotterdam Muziekwinkel
Bax-shop | Bax Music Apeldoorn Muziekwinkel
Bax-shop.nl B.V. Muziekwinkel

Toch met een American Express betalen bij Bax Music?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Bax Music, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw Bax Music muziekwinkel een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de supermarkten van Bax Music

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Bax Music al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij Bax Music kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 4 Bax Music locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle Bax Music locaties.

Bij Bax Music kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van Bax Music waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 4 locaties bij ons bekend van Bax Music waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe Bax Music locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van Bax Music gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!

Opzoek naar andere muziekwinkels in Nederland?

Ontdek naast Bax Music nog andere muziekwinkels in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.