KEYMUSIC

KEYMUSIC

Betaal bij de muziekwinkels van KEYMUSIC met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle KEYMUSIC muziekwinkels

Betaal met een creditcard bij KEYMUSIC

Steeds meer merken als KEYMUSIC gaan creditcards accepteren. Nederland telt 1 KEYMUSIC locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Toch met een American Express betalen bij KEYMUSIC?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij KEYMUSIC, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw KEYMUSIC muziekwinkel een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de supermarkten van KEYMUSIC

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over KEYMUSIC al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij KEYMUSIC kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 1 KEYMUSIC locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle KEYMUSIC locaties.

Bij KEYMUSIC kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van KEYMUSIC waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 1 locaties bij ons bekend van KEYMUSIC waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe KEYMUSIC locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van KEYMUSIC gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!

Opzoek naar andere muziekwinkels in Nederland?

Ontdek naast KEYMUSIC nog andere muziekwinkels in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.