B&B Aan de Singelgracht Breda

B&B Aan de Singelgracht

Bij B&B Aan de Singelgracht gelegen aan de Delpratsingel 14 in Breda kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

B&B Aan de Singelgracht is één van de 6 locaties in Breda op CardMapr.

B&B Aan de Singelgracht

Delpratsingel 14 in Breda

Betalen met creditcards bij B&B Aan de Singelgracht in Breda

In Breda aan de Delpratsingel 14 bevindt zich B&B Aan de Singelgracht. Bij B&B Aan de Singelgracht kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort B&B Aan de Singelgracht een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij B&B Aan de Singelgracht

Overnacht en boek je hotelkamer bij B&B Aan de Singelgracht. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Breda

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

076 521 6271
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
B&B Aan de Singelgracht Breda
B&B Aan de Singelgracht Breda
B&B Aan de Singelgracht Breda

Reviews

Wat zeggen anderen over B&B Aan de Singelgracht?

B&B Aan de Singelgracht wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 31 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De foto’s waren veelbelovend maar in het echt vond ik de kamer maar oubollig. Er hangt een muffe geur, de kamer is hard toe aan een opknapbeurt, en het was er erg donker. Ontbijt was niet mogelijk, prima. Maar dan vind ik de kamer behoorlijk prijzig (€110 voor 1 nacht). Ook vond ik de ontvangst niet heel warm. Inchecken was vanaf 15:00 ‘ en vervolgens werd ik om half 5 gebeld (toen ik gezellig aan het winkelen was) met de vraag waar ik toch bleef want mevrouw zat al 1,5 uur op me te wachten. Ook de ‘receptie’ was erg stoffig en er hangt een vieze rookgeur. Stop er alsjeblieft wat tijd, geld en liefde in want dit kun je geen mooie B&B meer noemen. Mijn zus en ik maken overal een feestje van, zelfs hiervan, maar ik ga deze B&B zeker niet nog een keer boeken.

Lees verder

1/5

Smaken verschillen natuurlijk......En iedereen ervaart een bezoekje aan een B&B en/of hotel op zijn eigen manier. En gelukkig ervaren veel mensen deze B&B als zeer aangenaam. Toch hebben wij dit anders ervaren, en dat wil ik toch even delen. Ik vind het inchecken behoorlijk streng. Sowieso mag dit niet voor 15.00 dus ga je maar direct de stad in. Vervolgens moet je laten weten hoe laat je exact wilt inchecken. Dat wisten we nog niet, we wilden lekker winkelen, wandelen en terrasjes pakken. Maar dit moet je doorgeven want anders, zoals ze zei; 'moet ik de hele tijd op je wachten'. Voelt niet bepaald als een warm bad. En je voelt je aan een tijd gebonden, en dat is juist niet wat je voelt bij een weekendje weg. Daarnaast kunnen wij een karakteristieke B&B erg waarderen. Maar voor ons was dit meer oudbollig en toe aan vernieuwing. Het rook niet erg fris. Er hangt een hele muffe geur. De receptie doet meer denken aan een donkere vage ingang van een (oude) studentenhuis. De kamers zijn verdeeld over meerdere panden. De gangen zijn donker en benauwd en het rook naar sigaretten. Het voelt niet aan als een knusse B&B. Meer als een kamerverhuurbedrijf. Verder vonden we de prijs aan de hoge kant, zeker als je bedenkt dat je het ontbijt er nog apart bij moet boeken. Parkeren is ook betaald tot 22.00. Dus al bij al vonden wij het een duur grapje. Het was zeker wel schoon, maar door de luchtjes die er hangen, voelt dat niet zo. Op zich is de locatie top, alleen de straat voelde verpauperd aan.

Lees verder

2/5

Hoe je deze B&B waardeert hangt erg van je smaak af... Een paar dingen die opvallen: Op de dag van aankomst wordt je door de gastvrouw gebeld met de vraag hoe laat je er denkt te zijn. Op een onprettige manier is ze heel strikt: "Voor 15.00 kan er niet worden ingecheckt", tegelijk wil ze wel graag zo nauwkeurig mogelijk weten hoe laat we er denken te zijn. Echt een gevoel dat je welkom bent is daarmee wel om zeep. Hoewel de B&B fors aan de prijs is, is het ontbijt niet bij de kamerprijs inbegrepen. Dat kost extra 12,50 per persoon. Voor die prijs verwacht je dan op z'n minst een buffet, maar het betreft volgens de gastvrouw een 'continental breakfast', en de beschrijving deed ons onmiddelijk besluiten om daar geen 12,50 voor te betalen en elders een ontbijtje te zoeken. Daarnaast is de ruimte waar het ontbijt wordt gegeten meer oudbollig dan stijvol.... Datzelfde geldt voor de kamer: Of je vindt het geweldig en karakteristiek, of je vindt het oudbollig en sleets. Vooropgesteld: De kamer is netjes en van vlekken is geen sprake. Toch doet het allemaal erg ouderwets en wat versleten aan. Wat daarbij niet hielp was dat het uitzicht van onze kamer 0,0 was. We keken uit op een geblindeerd raam en veel daglicht kwam de kamer niet binnen. Dat had op z'n minst benoemd mogen worden op de website. Want bij binnenkomst is dit toch echt een domper. 's Avonds was er in het park tegenover de B&B een festival. Bij de kamer aan de voorzijde van het pand zou dit zeker gezorgd hebben voor flinke geluidsoverlast. In onze kamer viel die overlast mee. We houden erg van karakterestieke B&B's, maar helaas viel dit toch een beetje tegen.

Lees verder

3/5

Prachtige kamers, vriendelijke ontvangst, prima locatie

Lees verder

5/5

Zeer leuke kamers. En vlakbij de stad

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij B&B Aan de Singelgracht?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij B&B Aan de Singelgracht, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Breda

Benieuwd naar andere locaties in Breda waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Breda zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Breda
SPAR city Breda Breda Supermarkt

SPAR city Breda

Willemstraat 13

B&B Aan de Singelgracht Breda Overnachting

B&B Aan de Singelgracht

Delpratsingel 14

Station Breda Breda Vervoer

Station Breda

Stationsweg 45

Apollo Hotel Breda City Centre Breda Overnachting
Pathé Breda Breda Ontspanning

Pathé Breda

Chasséveld 15

Q-Park P+R Stationsweg Breda Vervoer