B&B Aan de Singelgracht map

B&B Aan de Singelgracht

8 · 31 recensies

Delpratsingel 14, Breda

B&B Aan de Singelgracht
B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht
B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht
B&B Aan de Singelgracht

Over deze locatie

Permanent gesloten

B&B Aan de Singelgracht in Breda is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Aan de Delpratsingel 14 in het gebied 'Station' in Breda ligt B&B Aan de Singelgracht. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 31 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, B&B Aan de Singelgracht accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 132 locaties in Breda waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Station hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij B&B Aan de Singelgracht

Overnacht en boek je hotelkamer bij B&B Aan de Singelgracht. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Nancy Voet
Google Maps Logo

We logeerde in de kamer de Barones. Super 👌

Nancy Voet 1 jaar geleden
Laurien Onderwater
Google Maps Logo

De foto’s waren veelbelovend maar in het echt vond ik de kamer maar oubollig. Er hangt een muffe geur, de kamer is hard toe aan een opknapbeurt, en het was er erg donker. Ontbijt was niet mogelijk, prima. Maar dan vind ik de kamer behoorlijk prijzig (€110 voor 1 nacht). Ook vond ik de ontvangst niet heel warm. Inchecken was vanaf 15:00 ‘ en vervolgens werd ik om half 5 gebeld (toen ik gezellig aan het winkelen was) met de vraag waar ik toch bleef want mevrouw zat al 1,5 uur op me te wachten. Ook de ‘receptie’ was erg stoffig en er hangt een vieze rookgeur. Stop er alsjeblieft wat tijd, geld en liefde in want dit kun je geen mooie B&B meer noemen. Mijn zus en ik maken overal een feestje van, zelfs hiervan, maar ik ga deze B&B zeker niet nog een keer boeken.

Laurien Onderwater 1 jaar geleden
Angela van der Voort
Google Maps Logo

Smaken verschillen natuurlijk......En iedereen ervaart een bezoekje aan een B&B en/of hotel op zijn eigen manier. En gelukkig ervaren veel mensen deze B&B als zeer aangenaam. Toch hebben wij dit anders ervaren, en dat wil ik toch even delen. Ik vind het inchecken behoorlijk streng. Sowieso mag dit niet voor 15.00 dus ga je maar direct de stad in. Vervolgens moet je laten weten hoe laat je exact wilt inchecken. Dat wisten we nog niet, we wilden lekker winkelen, wandelen en terrasjes pakken. Maar dit moet je doorgeven want anders, zoals ze zei; 'moet ik de hele tijd op je wachten'. Voelt niet bepaald als een warm bad. En je voelt je aan een tijd gebonden, en dat is juist niet wat je voelt bij een weekendje weg. Daarnaast kunnen wij een karakteristieke B&B erg waarderen. Maar voor ons was dit meer oudbollig en toe aan vernieuwing. Het rook niet erg fris. Er hangt een hele muffe geur. De receptie doet meer denken aan een donkere vage ingang van een (oude) studentenhuis. De kamers zijn verdeeld over meerdere panden. De gangen zijn donker en benauwd en het rook naar sigaretten. Het voelt niet aan als een knusse B&B. Meer als een kamerverhuurbedrijf. Verder vonden we de prijs aan de hoge kant, zeker als je bedenkt dat je het ontbijt er nog apart bij moet boeken. Parkeren is ook betaald tot 22.00. Dus al bij al vonden wij het een duur grapje. Het was zeker wel schoon, maar door de luchtjes die er hangen, voelt dat niet zo. Op zich is de locatie top, alleen de straat voelde verpauperd aan.

Angela van der Voort 2 jaar geleden
Frans van 't Schip
Google Maps Logo

Prachtige kamers, vriendelijke ontvangst, prima locatie

Frans van 't Schip 2 jaar geleden
David Koelewijn
Google Maps Logo

Hoe je deze B&B waardeert hangt erg van je smaak af... Een paar dingen die opvallen: Op de dag van aankomst wordt je door de gastvrouw gebeld met de vraag hoe laat je er denkt te zijn. Op een onprettige manier is ze heel strikt: "Voor 15.00 kan er niet worden ingecheckt", tegelijk wil ze wel graag zo nauwkeurig mogelijk weten hoe laat we er denken te zijn. Echt een gevoel dat je welkom bent is daarmee wel om zeep. Hoewel de B&B fors aan de prijs is, is het ontbijt niet bij de kamerprijs inbegrepen. Dat kost extra 12,50 per persoon. Voor die prijs verwacht je dan op z'n minst een buffet, maar het betreft volgens de gastvrouw een 'continental breakfast', en de beschrijving deed ons onmiddelijk besluiten om daar geen 12,50 voor te betalen en elders een ontbijtje te zoeken. Daarnaast is de ruimte waar het ontbijt wordt gegeten meer oudbollig dan stijvol.... Datzelfde geldt voor de kamer: Of je vindt het geweldig en karakteristiek, of je vindt het oudbollig en sleets. Vooropgesteld: De kamer is netjes en van vlekken is geen sprake. Toch doet het allemaal erg ouderwets en wat versleten aan. Wat daarbij niet hielp was dat het uitzicht van onze kamer 0,0 was. We keken uit op een geblindeerd raam en veel daglicht kwam de kamer niet binnen. Dat had op z'n minst benoemd mogen worden op de website. Want bij binnenkomst is dit toch echt een domper. 's Avonds was er in het park tegenover de B&B een festival. Bij de kamer aan de voorzijde van het pand zou dit zeker gezorgd hebben voor flinke geluidsoverlast. In onze kamer viel die overlast mee. We houden erg van karakterestieke B&B's, maar helaas viel dit toch een beetje tegen.

David Koelewijn 2 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Breda

Benieuwd wat je naast B&B Aan de Singelgracht nog meer in of rondom Breda (Station) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Station.