B&B Aan de Singelgracht map

B&B Aan de Singelgracht

8 · 31 recensies

Delpratsingel 14, Breda

B&B Aan de Singelgracht
B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht
B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht B&B Aan de Singelgracht
Bekijk meer
B&B Aan de Singelgracht

Over deze locatie

Permanent gesloten

B&B Aan de Singelgracht in Breda is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Stijlvol pension met individueel ingerichte kamers, sommige met uitzicht op het water, en gratis wifi.

Aan de Delpratsingel 14 in het gebied 'Station' in Breda ligt B&B Aan de Singelgracht. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 31 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, B&B Aan de Singelgracht accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 150 locaties in Breda waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Station hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij B&B Aan de Singelgracht

Overnacht en boek je hotelkamer bij B&B Aan de Singelgracht. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards van American Express, Mastercard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
City Guide

Wat te doen in Breda

Waar is Breda bekend om? Breda is bekend om zijn prachtige oude gebouwen en Brabantse gezelligheid. Door zijn compacte binnenstad is Breda een top stad om in te winkelen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Breda. Meer van dit lees je in onze Breda City Guide.