Creditcard vergelijken in Nederland

City Guide 2024 Breda

Waar is Breda bekend om? Breda is bekend om zijn prachtige oude gebouwen en Brabantse gezelligheid. Door zijn compacte binnenstad is Breda een top stad om in te winkelen.

Breda heeft 151 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, Mastercard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Breda kunt doen en beleven.

City Guide Breda

Ondanks dat Breda een grote stad is, heb je ook nog mooie natuur. In het Mastbos kan je namelijk erg goed wandelen en genieten van de natuur.  Of ga op de fiets door het Markdal. Breda is een super stad om te winkelen. Dit is wat minder handig wanneer er een festival is. In Breda heb je namelijk Breda Jazz, Koningsdag van radio 538 en wordt carnaval groots gevierd. 

  • Brabantse gezelligheid
  • Shop stad
  • Veel leuke festivals
  • Mooie omgeving

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Breda?

Het Brabantse bourgondische merk je erg goe in Breda. Ze houden er erg van goe eten en drinken. Vooral Proeflokaal Bregje, Humprey's en De Beren passen perfect bij Breda. Liever wat minder bourgondisch? Happy Italy biedt de heerlijke Italiaanse keuken aan. Breda heeft het allemaal!

Anne&Max Breda
8

Anne&Max Breda

Bij Anne & Max kan je heerlijk lunchen. Zo begin je je dag met een overheerlijk broodje bananenbrood en een cappuccino.

Loetje Breda
8

Loetje Breda

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Breda eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Humphrey’s Restaurant Breda
8

Humphrey’s Restaurant Breda

Bij Humphrey’s kan je robuust uit eten. Met zijn warme inrichting en goed vlees voel je je hier helemaal thuis.

Happy Italy Breda
8

Happy Italy Breda

Traditionele pizza en pasta. Hier kan je met het hele gezin genieten van de Italiaanse keuken.

Proeflokaal Bregje Breda
8

Proeflokaal Bregje Breda

Bij Proeflokaal Bregje kan je genieten van verschillende stylen keuken. Laat je lekker verwennen met een 3 gangen menu.

Restaurant De Beren Breda
8

Restaurant De Beren Breda

De Beren Breda is gevestigd in hetzelfde gebouw als Kinepolis. Zo combineer je lekker uiteten gaan met een goede film kijken. Of ga lekker langs om te genieten van een goed stuk vlees.

Overnacht in de mooiste hotels in Breda

Na je dagje geshopt te hebben, gevaren te hebben en/of lekker uit eten te zijn geweest in het mooie Breda, goed overnachten. Breda biedt een variatie van soorten overnachtingen aan. Zo kan je slapen in een bed & breakfast en je volledig thuis voelen of je laten verwennen in een hotel zoals het Bliss Boutique.  

City Guides

City Guides in Noord-Brabant

Wil je een dag in Breda combineren met een andere stad in Noord-Brabant? Met onze City Guides van populaire steden in Noord-Brabant ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Breda.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Breda? Laat het ons weten via de contactpagina.