Bliss Boutique Hotel map

Bliss Boutique Hotel

9.2 · 95 recensies

Torenstraat 9, Breda

Bliss Boutique Hotel
Bliss Boutique Hotel Bliss Boutique Hotel
Bliss Boutique Hotel Bliss Boutique Hotel
Bliss Boutique Hotel

Over deze locatie

Aan de Torenstraat 9 in het gebied 'City' in Breda ligt Bliss Boutique Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 95 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bliss Boutique Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 132 locaties in Breda waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied City hebben we nog 63 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bliss Boutique Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bliss Boutique Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Nicole de Haan
Google Maps Logo

Dit hotel verstaat het vak waar het in de hotellerie om gaat: gastgerichtheid, beleving, ervaring van luxe , schone kamer en goede bedden. De heerlijke Rituals produkten, de entourage, de mooie en natuurlijke materialen. We hebben genoten van ons verblijf. Zelfs de oordopjes ivm de kerkklokken lagen op het nachtkastje. De kerkklokken hoor je in de nacht en vroege ochtend, maar is niet storend maar juist passend bij dit hotel. Het ligt namelijk pal naast de Grote Kerk. Een mooiere plek in de binnenstad van Breda is er niet. Voor een culinaire beleving adviseer ik een bezoek te brengen aan Restaurant Chocolat, het restaurant naast Bloss Hotel. Verrukkelijk!

Nicole de Haan 8 maanden geleden
Kat 888
Google Maps Logo

Als je aan de voorkant ligt, heb je een heel luidruchtige kroeg tegenover je... Tenzij je lockdowngeluk hebt 😏. Sowieso te duur voor wat het was... Vraag een kamer aan de achterkant!

Kat 888 8 maanden geleden
Marianne van de Velde
Google Maps Logo

Zeer vriendelijke bediening, schone kamers, heerlijk ontbijt. Heel gastvrij. Goede prijs kwaliteit verhouding

Marianne van de Velde 9 maanden geleden
Annemiek Bouwmeester
Google Maps Logo

Super vriendelijk personeel en heerlijke luxe kamers, voor herhaling vatbaar!

Annemiek Bouwmeester 11 maanden geleden
Colinda Van Der Zalm
Google Maps Logo

Lekker ontbijt met goede koffie. Fijne kamer in Dickens thema met heerlijk bed en bad. Kamer was rustig en donker. Ook een gezellige openhaard in de suite

Colinda Van Der Zalm 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bliss Boutique Hotel

Goed nieuws! Bij Bliss Boutique Hotel in Breda kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Breda

Benieuwd wat je naast Bliss Boutique Hotel nog meer in of rondom Breda (City) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom City.