Boutique Hotel Het Scheepshuys map

Boutique Hotel Het Scheepshuys

10 · 148 recensies

Teteringsedijk 196, Breda

Boutique Hotel Het Scheepshuys
Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys
Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys Boutique Hotel Het Scheepshuys
Bekijk meer
Boutique Hotel Het Scheepshuys

Over deze locatie

Gemoedelijk hotel in een gebouw uit 1927 met warme kamers, een gemeenschappelijke keuken en een tuin.

Aan de Teteringsedijk 196 in het gebied 'Brabantpark' in Breda ligt Boutique Hotel Het Scheepshuys. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 148 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Boutique Hotel Het Scheepshuys accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 140 locaties in Breda waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Brabantpark hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Boutique Hotel Het Scheepshuys

Overnacht en boek je hotelkamer bij Boutique Hotel Het Scheepshuys. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards van American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Boutique Hotel Het Scheepshuys

Goed nieuws! Bij Boutique Hotel Het Scheepshuys in Breda kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Breda

Waar is Breda bekend om? Breda is bekend om zijn prachtige oude gebouwen en Brabantse gezelligheid. Door zijn compacte binnenstad is Breda een top stad om in te winkelen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Breda. Meer van dit lees je in onze Breda City Guide.