Restaurant De Beren Breda map

Restaurant De Beren Breda

8 · 582 recensies

Bavelseparklaan 5, Breda

Restaurant De Beren Breda
Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda
Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda Restaurant De Beren Breda
Bekijk meer
Restaurant De Beren Breda

Over De Beren

De Beren Breda is gevestigd in hetzelfde gebouw als Kinepolis. Zo combineer je lekker uiteten gaan met een goede film kijken. Of ga lekker langs om te genieten van een goed stuk vlees.

Aan de Bavelseparklaan 5 in het gebied 'Hoogeind' in Breda ligt Restaurant De Beren Breda. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 582 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant De Beren Breda accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 140 locaties in Breda waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hoogeind hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Beren

Goed nieuws! Bij Restaurant De Beren Breda in Breda kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #c8a732 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a08628 !important; }
De Beren

Alle De Beren restaurants

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Benieuwd naar andere De Beren restaurants in Nederland? De Beren heeft in totaal 40 vestigingen waaronder deze in Breda (Hoogeind) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Beren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Beren restaurants
Restaurant De Beren Den Bosch
Restaurant De Beren Roermond
Restaurant De Beren Oud-Beijerland
Restaurant De Beren Meppel
Restaurant De Beren Heerhugowaard
Restaurant De Beren Tilburg
Restaurant De Beren
Restaurant De Beren Delft
Restaurant De Beren Amersfoort
Restaurant De Beren Roermond
Restaurant De Beren Zwijndrecht
Restaurant De Beren Spijkenisse
Restaurant De Beren Amsterdam-Noord
Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid
Restaurant De Beren Rotterdam-Centrum
Restaurant De Beren Leerdam
Restaurant De Beren Hoofddorp
Restaurant De Beren Spijkenisse
City Guide

Wat te doen in Breda

Waar is Breda bekend om? Breda is bekend om zijn prachtige oude gebouwen en Brabantse gezelligheid. Door zijn compacte binnenstad is Breda een top stad om in te winkelen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Breda. Meer van dit lees je in onze Breda City Guide.