Bastion Hotel Breda map

Bastion Hotel Breda

8 · 679 recensies

Lage Mosten 4, Breda

Bastion Hotel Breda
Bastion Hotel Breda Bastion Hotel Breda
Bastion Hotel Breda Bastion Hotel Breda
Bastion Hotel Breda

Over Bastion Hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotel Breda voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Aan de Lage Mosten 4 in het gebied 'Kesteren' in Breda ligt Bastion Hotel Breda. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 679 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bastion Hotel Breda accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 132 locaties in Breda waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kesteren hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bastion Hotel Breda

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bastion Hotel Breda. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Thootje.92
Google Maps Logo

Vriendelijk geholpen bij binnenkomst en vertrek! Kamer was niet goed schoongemaakt. Hier en daar wat vlekken op de grond en hier en daar een spinnenweb. Het rook ook een beetje muf. Maargoed raam open en luchten maar terwijl we er niet waren. Bedden waren schoon en sliepen prima. Wij hadden dit hotel geboekt voor 1 nacht dus hebben hier ook geen punt van gemaakt.

Thootje.92 2 maanden geleden
raquel brentjes
Google Maps Logo

Bastion ligt vlak op loop afstand van het treinstation "Prinsenbeek". 1 halte verwijdert van Breda centrum. De kamers zijn schoon.

raquel brentjes 2 maanden geleden
Edwin Kruitbosch
Google Maps Logo

Zit midden in verbouwing dus heel veel lijmluchten door hele hotel heen. Bedden zijn heel smal en vrij zacht. Iets gehorig. Balie medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam

Edwin Kruitbosch 3 maanden geleden
Arjen Koopmans
Google Maps Logo

Top hotel en uitstekend personeel! Bij aankomst in het hotel zijn wij vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Wij hadden een vraag gesteld over waar wij het beste konden eten in Breda , Denk dat Melissa en haar collega wel dikke 10 a 15 minuten voor ons nagedacht hebben wat lekker was. En het was een super restaurant! En na gezellig avondje terug komen in het hotel toch nog net even kunnen zitten aan de bar waar we weer geholpen werden door Melissa die er nog steeds stond na diensttijd!! (Een echte topper) Echt top service 👌🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Arjen Koopmans 3 maanden geleden
Jesse B
Google Maps Logo

Melissa was erg enthousiast en aardig bij het inchecken. Wanneer wij opstap gingen en terug kwamen was ze er nog steeds! Bleek ze gewoon langer door te werken omdat ze het zo super leuk vond in dit hotel. Uiteraard kregen wij nog een super lekker biertje van haar. Wat een top service en een fijn hotel!!

Jesse B 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bastion Hotels

Goed nieuws! Bij Bastion Hotel Breda in Breda kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Bastion Hotels

Alle Bastion Hotels hotels

Een goed bed, vriendelijk ontvangst en een goede nachtrust, daar staat Bastion Hotels voor. Geen gekke snufjes, maar een fijne en goede overnachting.

Benieuwd naar andere Bastion Hotels hotels in Nederland? Bastion Hotels heeft in totaal 32 vestigingen waaronder deze in Breda (Kesteren) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bastion Hotels lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bastion Hotels hotels
Bastion Hotel Amsterdam Airport
Bastion Hotel Breda
Bastion Hotel Den Haag Rijswijk
Bastion Hotel Groningen
Bastion Hotel Rotterdam Zuid
Bastion Hotel Zoetermeer
Bastion Hotel Amsterdam Noord
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest
Bastion Hotel Arnhem
Bastion Hotel Den Haag Rijswijk
Bastion Hotel Eindhoven
Bastion Hotel Leiden - Oegstgeest
Bastion Hotel Amsterdam Amstel
Bastion Hotel Breda
Bastion Hotel Brielle Europoort
Bastion Hotel Leiden - Oegstgeest
Bastion Hotel Leiden - Voorschoten
Bastion Hotel Tilburg
City Guide

Wat te doen in Breda

Benieuwd wat je naast Bastion Hotel Breda nog meer in of rondom Breda (Kesteren) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Kesteren.