BCC Arnhem Arnhem

BCC Arnhem

Bij BCC Arnhem gelegen aan de Heerlenstraat 11B in Arnhem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

BCC Arnhem is één van de 6 locaties in Arnhem op CardMapr.

BCC Arnhem

Heerlenstraat 11B in Arnhem

Betalen met creditcards bij BCC Arnhem in Arnhem

In Arnhem aan de Heerlenstraat 11B bevindt zich BCC Arnhem. Bij BCC Arnhem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort BCC Arnhem een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Arnhem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 334 8888
Routebeschrijving
BCC Arnhem Arnhem
BCC Arnhem Arnhem
BCC Arnhem Arnhem

Reviews

Wat zeggen anderen over BCC Arnhem?

BCC Arnhem wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 645 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Geweldig omdat we hier geholpen werden door een oudere dame ( bedrijven zouden meer naar een mix tussen jong en oud moeten kijken) die exact in korte bewoording kon uitleggen waarom wij voor onze studerende zoon ook een enkelfase inductieplaat konden kopen. Ze dacht goed mee en dat was in de winkels die we ervoor bezochten nog niet voorgekomen. Daarna volgde nog een leuke aanbieding van een wasmachine. Zo werd een studentenkamer mooi voorzien van nieuwe spullen voor een mooie prijs.Ook het overig personeel was vriendelijk en behulpzaam, het leek me een geweldig team. De winkel was netjes en de producten stonden overzichtelijk opgesteld. Deze BCC beveel ik van harte aan. Bij een concurent was zelfs niet 1 inductieplaat als showmodel te zien ondanks dat ze zichzelf een XXL winkel noemen.

Lees verder

4/5

Dure oven geadviseerd en gekocht en na 2 jaar kan ik er nog steeds alleen mee ontdooien. Een taart bakken kan niet want dan wordt hij niet gaar of aangebrand en bij oven schotel hetzelfde. Erg jammer. Volgende aankopen bij media markt gedaan.

Lees verder

1/5

Laptop gekocht á 800 euro die al na één jaar schade laat zien die niet door mijn toedoen komt (het kader om het beeldscherm laat los). BCC vraagt mij om de volledige kosten voor de reparatie te voldoen á 400 euro en beweegt niet echt mee om een andere oplossing te vinden. Ik koop nooit meer elektronica van waarde bij deze winkel. Wat een ontzettend slechte service. Jammer dat de slogan niet waar blijkt te zijn.

Lees verder

1/5

In Coronatijd een nieuw Senseo apparaat aangeschaft, keurig geholpen en product afgehaald. Helaas alleen nog een showmodel beschikbaar maar prima opgelost.

Lees verder

5/5

Als ze beloven dat ze er zo aan komen omdat ze een andere klant nog aan het afhandelen zijn kan ik prima meeleven maar daarna een andere klant gaan helpen die later om hulp vroeg en die dan eerder te helpen is te kinderachtig voor woorden, ik kocht hier elk jaar een nieuwe telefoon waar de service van het personeel ook al aan de amateuristische kan stond, voor mij nooit meer BCC voortaan maar naar Coolblue of naar de mediamarkt waar ze wel meer weten en waar de service velen malen beter is

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij BCC Arnhem

Goed nieuws! Bij BCC Arnhem in Arnhem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Arnhem

Benieuwd naar andere locaties in Arnhem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Arnhem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Arnhem
MediaMarkt Arnhem Arnhem Elektronicawinkel

MediaMarkt Arnhem

Velperplein 13

Hans Anders Opticien Arnhem Arnhem Opticien

Hans Anders Opticien Arnhem

Koningstraat 82

ICI PARIS XL Arnhem Verzorging

ICI PARIS XL

Roggestraat 13B

Hilfiger Denim Store Arnhem Mode

Hilfiger Denim Store

Roggestraat 42

Kruidvat Arnhem Drogisterij

Kruidvat

Roggestraat 13

Coolblue XXL Arnhem Arnhem Elektronicawinkel

Coolblue XXL Arnhem

Roggestraat 18