Bed en Broodje Bloem map

Bed en Broodje Bloem

10 · 53 recensies

Van Bleyswijckstraat 14, Delft

Gesloten

Bed en Broodje Bloem
Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem
Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem Bed en Broodje Bloem
Bekijk meer
Bed en Broodje Bloem

Over deze locatie

Knusse bed and breakfast met eenvoudige kamers en gratis wifi.

Aan de Van Bleyswijckstraat 14 in het gebied 'Westerkwartier' in Delft ligt Bed en Broodje Bloem. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 53 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bed en Broodje Bloem accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 72 locaties in Delft waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Westerkwartier hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bed en Broodje Bloem

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bed en Broodje Bloem. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards van American Express, Mastercard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bed en Broodje Bloem

Goed nieuws! Bij Bed en Broodje Bloem in Delft kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Delft

Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfs blauw aardewerk. Iedereen kent de blauw witte aardewerk schaaltjes wel. Delft is meer dan alleen haar aardewerk, het is namelijk een mooie, culturele, bruisende stad, die het ontdekken zeker waard is!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Delft. Meer van dit lees je in onze Delft City Guide.