Best Western Hotel Groningen Centre map

Best Western Hotel Groningen Centre

8.2 · 865 recensies

Radesingel 50, Groningen

Best Western Hotel Groningen Centre
Best Western Hotel Groningen Centre Best Western Hotel Groningen Centre
Best Western Hotel Groningen Centre Best Western Hotel Groningen Centre
Best Western Hotel Groningen Centre

Over Best Western

Luxe en comfort, daar staat Best Western Hotel Groningen Centre voor. Hier kan je volledig tot rust komen en genieten van je overnachting.

Aan de Radesingel 50 in het gebied 'Binnenstad-Zuid' in Groningen ligt Best Western Hotel Groningen Centre. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 865 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Best Western Hotel Groningen Centre accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 140 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Zuid hebben we nog 70 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Best Western Hotel Groningen Centre

Overnacht en boek je hotelkamer bij Best Western Hotel Groningen Centre. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Samantha Rebekka Yatan
Google Maps Logo

De mederwerker wist niet hoe ze mij 11 juli 2022 moest inchecken, ik heb tot 7 uur in de ochtend op de bank geslapen terwijl er kamer 304 vrij was. De collega’s praten over persoons gegevens bij andere hotels, naar mijn mening zoek een ander verblijf en ga niet naar best western hotel Tenzij je slechte service wilt voor je geld

Samantha Rebekka Yatan 1 maand geleden
ruben sack
Google Maps Logo

Hotel in hartje groningen. Gebouw is vrij verouderd en de gangen zijn niet echt mooi. De kamer die we hadden was daarentegen super mooi en we hadden een geweldig uitzicht vanaf de vijfde verdieping. Ontbijt was heel uitgebreid en super lekker.

ruben sack 1 maand geleden
Albert Jan Bosboom
Google Maps Logo

Zaal gereserveerd voor een vergadering in de avond. Gevestigd in het centrum. Dat maakt het parkeren lastiger en duurder. Zaal op eerste verdieping. Koffie en thee op onderste verdieping via automaat. Dat is lastig. Was niet vermeld in de zaal. Kortom: geen gebruik van gemaakt. En indien wel, hadden alle bezoekers weer naar beneden gemoeten. Wel glazen op tafel. Geen water.

Albert Jan Bosboom 1 maand geleden
Georges Careman
Google Maps Logo

Via een voucher van Wonderbox hadden wij een kamer geboekt voor de nacht van 5 op 6 juni. Op 3 juni kwamen wij erachter dat wij ons vergist hadden in de datum. Het had geboekt moeten zijn voor de nacht van 4 op 5 juni. Dit was onze fout. Zeg maar een seniorenmomentje (hahaha), we zijn beiden 65 jaar. Toen we dit op 3 juni meldden bij het hotel, werd gekeken of dit nog om te zetten viel naar een dag later. Dat was helaas niet mogelijk omdat het hotel vol zat. Tot zover ging het nog goed. Vervolgens vroegen wij of het mogelijk was om dit om te zetten naar een punt in de nabije toekomst waar dit wel kon. De datum was voor ons niet interessant. Degene die wij toen aan de lijn hadden zou kijken waar dit eventueel kon. Zij deelde toen mee dat dit het de aankomende maand helemaal vol zat. Ook dát kan gebeuren natuurlijk. Waar ik me vooral over verbaasde was dat er na 10 minuten wachten een andere dame aan de telefoon kwam, die zei dat het jammer maar helaas was, en dat onze voucher dan niet meer zou gelden. De reden: ze deden geen zaken meer met het bedrijf dat de Wonderbox voucher uitgaf. Wij zijn dus de klos omdat Best Western geen zaken meer doet met de Wonderbox. Best Western moet in het kader van klantgerichtheid diens naam misschien wijzigen in Bad Western. Georges Careman

Georges Careman 2 maanden geleden
J.A.A.P. Dirven
Google Maps Logo

uitstekende service en goede locatie. Kamers zijn prima, niks op aan te merken.

J.A.A.P. Dirven 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Best Western

Goed nieuws! Bij Best Western Hotel Groningen Centre in Groningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Best Western

Alle Best Western hotels

Luxe en comfort, daar staat Best Western voor. Hier kan je volledig tot rust komen en genieten van je overnachting.

Benieuwd naar andere Best Western hotels in Nederland? Best Western heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Groningen (Binnenstad-Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Best Western lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Best Western hotels
Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch
Best Western Plus Hotel Amstelveen
Best Western Museumhotels
Best Western Hotel Groningen Centre
The Rosendale
Airport Hotel Rotterdam
Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch
Berghotel Amersfoort
Best Western Amsterdam
Best Western Plus City Hotel Gouda
Best Western Hotel Baars
Executive Residency by Best W. Amsterdam Airport
Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard
Best Western Amsterdam
Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Best Western Hotel Groningen Centre
Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport
Best Western City Hotel Leiden
City Guide

Wat te doen in Groningen

Benieuwd wat je naast Best Western Hotel Groningen Centre nog meer in of rondom Groningen (Binnenstad-Zuid) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Binnenstad-Zuid.