Biercafe vliegende Hollander map

Biercafe vliegende Hollander

10 · 314 recensies

Plein 1940 5, Middelburg

Gesloten

Biercafe vliegende Hollander
Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander
Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander Biercafe vliegende Hollander
Bekijk meer
Biercafe vliegende Hollander

Over deze locatie

Aan de Plein 1940 5 in het gebied 'Markt' in Middelburg ligt Biercafe vliegende Hollander. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 314 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Biercafe vliegende Hollander accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 43 locaties in Middelburg waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Markt hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en ondanks dat Middelburg zo'n twee en een half uur rijden vanaf Amsterdam is, is dit het zeker waard. In Middelburg kan je nog goed de sporen van de Gouden Eeuw bewonderen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Middelburg. Meer van dit lees je in onze Middelburg City Guide.