Creditcard vergelijken in Nederland

City Guide 2024 Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en ondanks dat Middelburg zo'n twee en een half uur rijden vanaf Amsterdam is, is dit het zeker waard. In Middelburg kan je nog goed de sporen van de Gouden Eeuw bewonderen.

Middelburg heeft 44 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, Mastercard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Middelburg kunt doen en beleven.

City Guide Middelburg

Middelburg is een stad die barst van de historie. Dit komt vooral door de Gouden Eeuw. Door zijn ligging was dit een goede handelsstad. Dit zie je weer erg goed terug. Het Onze-Lieve-Vrouwe abdij is omgetoverd tot het Zeeuws Museum. Het strand is een half uur fietsen vanaf het centrum. Zo kan je een dagje Middelburg combineren met lekker aan het strand zitten.

  • Historische stad
  • Je kan er erg goed shoppen
  • Handelstad
  • Vlak bij het strand

Leuke dingen om te doen in Middelburg

Middelburg is echt een shop stad. De Lange Delft is de populairste winkelstraat in Middelburg en heeft dan ook nog vele zijstraatjes die misschien nog wel leuker zijn. Je zult je in Middelburg zeker niet vervelen! 

Wil je wat meer actie? Dan kan je in Middelburg naar Prison Island Middelburg. Hier zal je je uitweg moeten gaan vinden. Leuk als je met kinderen naar Middelburg bent!

Middelburg staat ook bekend om haar mooie gebouwen. Zo kan je de Lange Jan beklimmen of een tour krijgen door het mooie stadhuis. De Lange Jan heeft echter wel 207 traptreden.  

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Middelburg?

Als je eten en Middelburg zegt, zeg je mosselen en Zeeuwse bolussen. In Middelburg kan je heerlijk uiteten en genieten van een variatie aan restaurants. 

Het Packhuys Middelburg
10

Het Packhuys Middelburg

Hết Packhuys ís midden in Middelburg gevestigd. Je kan hier genieten van verse streek producten en knusse sfeer. Bovendien kan je in de zomer genieten van je verse oester, op het terras die aan de jachthaven ligt.

Restaurant Zeeuwse Streken
8

Restaurant Zeeuwse Streken

Laat je verwennen met verse vis bij Restaurant Zeeuwse Streken. Zeeuwse Streken is namelijk gespecialiseerd in vis gerechten, maar hun vlees- en vegetarische gerechten doen er zeker ook niet voor onder.

Brasserie1600
8

Brasserie1600

Brasserie1600 blijft je verrassen met haar uitgebreide menu en vriendelijke service. Brasserie1600 is centraal gelegen en maar enkele stappen verwijder van de Lange. Geniet van je eten in dit knusse en gezellige restaurant.

Overnacht in de mooiste hotels in Middelburg

Blijf één nacht of meerdere nachten slapen in Middelburg. Zo kan je bij het Boutique Hotel The Roosevelt overnachten in een historisch pand. Zo proef je de Gouden Eeuw, tijdens je overnachting. Dit hotel is ook gelegen in de bruisende binnenstad.

Kom volledig tot rust tijdens je overnachting bij Hotel De Nieuwe Doelen- Privé Wellness. Hier kan je genieten van alle luxe faciliteiten die dit hotel aanbied. Zoals een sauna en hot-tub. Het hotel is op steenworp afstand van het station.

Overnacht bij Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg in de luxe die je gewend bent van een Fletcher hotel. Volledig op franse style kan je na een dag shoppen hier tot rust komen. Geen zin om naar het centrum te lopen om een hapje te eten? In dit hotel zit al een restaurant. Namelijk Bar Bistro DuCo

City Guides

City Guides in Zeeland

Wil je een dag in Middelburg combineren met een andere stad in Zeeland? Met onze City Guides van populaire steden in Zeeland ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Middelburg.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Middelburg? Laat het ons weten via de contactpagina.