Het Packhuys Middelburg map

Het Packhuys Middelburg

10 · 286 recensies

Kinderdijk 84, Middelburg

Gesloten

Het Packhuys Middelburg
Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg
Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg Het Packhuys Middelburg
Bekijk meer
Het Packhuys Middelburg

Over deze locatie

Hết Packhuys ís midden in Middelburg gevestigd. Je kan hier genieten van verse streek producten en knusse sfeer. Bovendien kan je in de zomer genieten van je verse oester, op het terras die aan de jachthaven ligt.

Aan de Kinderdijk 84 in het gebied 'Damplein' in Middelburg ligt Het Packhuys Middelburg. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 286 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Het Packhuys Middelburg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 44 locaties in Middelburg waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Damplein hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Beginnend bij maandag, opent Het Packhuys Middelburg om 17:30 en sluit de deuren weer om 21:30. Deze tijden gelden ook voor dinsdag. Woensdag is de uitzondering; dan is de locatie gesloten. De normale openingstijden worden hervat op donderdag en duren tot en met zaterdag, iedere keer opnieuw van 17:30 tot 21:30. Op zondag kunnen bezoekers niet terecht; het is dan de rustdag.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Het Packhuys Middelburg' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Het Packhuys Middelburg. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en ondanks dat Middelburg zo'n twee en een half uur rijden vanaf Amsterdam is, is dit het zeker waard. In Middelburg kan je nog goed de sporen van de Gouden Eeuw bewonderen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Middelburg. Meer van dit lees je in onze Middelburg City Guide.