Restaurant Zeeuwse Streken map

Restaurant Zeeuwse Streken

8 · 485 recensies

Gravenstraat 6, Middelburg

Gesloten

Restaurant Zeeuwse Streken
Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken
Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken Restaurant Zeeuwse Streken
Bekijk meer
Restaurant Zeeuwse Streken

Over deze locatie

Laat je verwennen met verse vis bij Restaurant Zeeuwse Streken. Zeeuwse Streken is namelijk gespecialiseerd in vis gerechten, maar hun vlees- en vegetarische gerechten doen er zeker ook niet voor onder.

Aan de Gravenstraat 6 in het gebied 'Markt' in Middelburg ligt Restaurant Zeeuwse Streken. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 485 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Zeeuwse Streken accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 43 locaties in Middelburg waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Markt hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en ondanks dat Middelburg zo'n twee en een half uur rijden vanaf Amsterdam is, is dit het zeker waard. In Middelburg kan je nog goed de sporen van de Gouden Eeuw bewonderen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Middelburg. Meer van dit lees je in onze Middelburg City Guide.