Blokker Zaandam Gedempte gracht map

Blokker Zaandam Gedempte gracht

8 ยท 141 recensies

Gedempte Gracht 36, Zaandam

Blokker Zaandam Gedempte gracht
Blokker Zaandam Gedempte gracht Blokker Zaandam Gedempte gracht
Blokker Zaandam Gedempte gracht Blokker Zaandam Gedempte gracht
Blokker Zaandam Gedempte gracht

Over Blokker

Blokker Zaandam Gedempte gracht heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Gedempte Gracht 36 in het gebied 'Russische buurt' in Zaandam ligt Blokker Zaandam Gedempte gracht. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 141 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Zaandam Gedempte gracht accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 66 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Russische buurt hebben we nog 24 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Russische buurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Arnhem Koningstraat
Blokker Lunteren
Blokker Warnsveld
Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk
Blokker Deventer
Blokker Wassenaar
Blokker Bennekom
Blokker Hoevelaken
Blokker Lichtenvoorde
Blokker Warnsveld
Blokker Haarlem Grote Houtstraat
Blokker Breskens
Blokker Kollum
Blokker Groesbeek
Blokker Boxmeer
Blokker Roosendaal Dijkcentrum
Blokker Dordrecht Van Eesterenplein
Blokker Pijnacker
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.