Blokker Zaandam Vermiljoenweg map

Blokker Zaandam Vermiljoenweg

8.2 ยท 31 recensies

Vermiljoenweg 9, Zaandam

Blokker Zaandam Vermiljoenweg
Blokker Zaandam Vermiljoenweg Blokker Zaandam Vermiljoenweg
Blokker Zaandam Vermiljoenweg Blokker Zaandam Vermiljoenweg
Blokker Zaandam Vermiljoenweg

Over Blokker

Blokker Zaandam Vermiljoenweg heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Vermiljoenweg 9 in het gebied 'Hoornseveld' in Zaandam ligt Blokker Zaandam Vermiljoenweg. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 31 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Zaandam Vermiljoenweg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hoornseveld hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Delia Verheij
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel en rustige winkel

Delia Verheij 3 maanden geleden
Adri Kuiper
Google Maps Logo

Daar ben ik vandaag niet binnen geweest, het is een winkel waar je heel goed kleine en lichte spullen kan aanschaffen, voor grote zware goederen is deze winkel minder geschikt daar hij zich op een etage bevind met een roltrap en een kleine lift die gedeeld gebruik heeft met nog twee winkels

Adri Kuiper 9 maanden geleden
Eric van der Heide
Google Maps Logo

Geen grote blokker maar je vindt er alles wat je zoekt. Een fijne huishoudelijke winkel. Wel een krappe opstelling.

Eric van der Heide 1 jaar geleden
Melvin Klaverweide
Google Maps Logo

Uitstekend personeel klantvriendelijk en ik ben heel goed geholpen

Melvin Klaverweide 1 jaar geleden
wil janse
Google Maps Logo

Wat een vreselijke service Blokker Express. Je besteld een artikel, na vier dagen helemaal niets. Klantenservice niet te bereiken je staat zeker 40 minuten in de wacht. Filiaal die de bestellingen doet zeker vier keer gebeld die gaven aan dat het vandaag 8 jan zou komen. Na nog meer telefoontjes werd mij gegarandeerd dat het onderweg was. Nu drie uur later (20.00 uur )en niemand meer te bereiken is heb ik de bestelling nog steeds niet. Nee BLOKKER nooit meer. Als er wat beloofd word ( en dat hebben jullie 4xgedaan)kom het dan na. Morgen mijn geld terug eisen.

wil janse 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Hoornseveld) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Surhuisterveen
Blokker Dieren
Blokker Zutphen
Blokker Winsum Hoofdstraat Obergum
Blokker Weert
Blokker Almere Stad Korte promenade
Blokker Urk
Blokker Roermond
Blokker Weert
Blokker Dongen
Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat
Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Almere Globeplein
Blokker Arnhem Hanzestraat
Blokker St. Oedenrode
Blokker Veldhoven
Blokker Schagen
Blokker
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.