Blokker Zaandam Vermiljoenweg map

Blokker Zaandam Vermiljoenweg

8.2 ยท 34 recensies

Vermiljoenweg 9, Zaandam

Blokker Zaandam Vermiljoenweg
Blokker Zaandam Vermiljoenweg Blokker Zaandam Vermiljoenweg
Blokker Zaandam Vermiljoenweg Blokker Zaandam Vermiljoenweg
Blokker Zaandam Vermiljoenweg

Over Blokker

Blokker Zaandam Vermiljoenweg heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Vermiljoenweg 9 in het gebied 'Hoornseveld' in Zaandam ligt Blokker Zaandam Vermiljoenweg. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 34 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Zaandam Vermiljoenweg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 66 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hoornseveld hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Hoornseveld) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Dronten
Blokker Heerlen Wannerstraat
Blokker Someren
Blokker Alkmaar Langestraat
Blokker Alkmaar Wendelaarstraat
Blokker Castricum
Blokker Breda Rat Verleghstraat
Blokker Werkendam
Blokker Den Burg
Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg
Blokker Callantsoog Dorpsweg
Blokker Den Haag Loosduinse Hoofdst
Blokker Gorredijk
Blokker Heerlen Wannerstraat
Blokker St. Oedenrode
Blokker Beverwijk
Blokker Haarlem nice passage
Blokker Hilversum Hilvertshof
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.