Blue Sakura map

Blue Sakura

8.8 · 2328 recensies

Bethlehemkerkplein 35, Zwolle

Blue Sakura
Blue Sakura Blue Sakura
Blue Sakura Blue Sakura
Blue Sakura

Over deze locatie

De Bethlehemskerk is omgetoverd tot een sushi paradijs. Bij Blue Sakura eet je heerlijke All You Can Eat sushi.

Aan de Bethlehemkerkplein 35 in het gebied 'Aa-landen-Noord' in Zwolle ligt Blue Sakura. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.328 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blue Sakura accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Zwolle waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Aa-landen-Noord hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Casper Morsink
Google Maps Logo

Blijft gewoon een top restaurant. Was die dag wel heel druk dus de tafel was goed volgebouwd. Kwamen niet vaak langs om de afwas op te halen. Nu weet ik en ik ben zelf ook werkzaam in de horeca als kok misschien komt het door personeel te kort.

Casper Morsink 1 maand geleden
Lorena Lolita
Google Maps Logo

Prima sushi, wel erg jammer dat ik de betaalde Edammer die ik had besteld niet heb ontvangen. Ik heb 2 maal geprobeerd te bellen hierover, maar na flink wat minuten in de wacht te hebben gezeten gaf ik het op. Slordig deze fout en ik zal hierdoor in het vervolg toch weer elders bestellen.

Lorena Lolita 3 maanden geleden
Reinout Priesterbach
Google Maps Logo

Geweldige ervaring met 5p bij Blue Sakura (vertaling: blauwe kersenbloesem). Op de drukke zaterdagavond lopend door Zwolle gebeld met de vraag of er nog plek was, met wat schuiven hier en daar kregen we prima plek en hebben we vervolgens heerlijk gegeten. De associatie van AYCE met trage bediening is hier absoluut niet aanwezig. Het bestellen gaat makkelijk en ze zijn super snel met bedienen. De gerechtjes/bordjes zijn netjes opgemaakt en er is ontzettend veel keus. Allen blij verrast ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️voor herhaling vatbaar!

Reinout Priesterbach 3 maanden geleden
Leon H.
Google Maps Logo

Wat een mooie locatie in een oude kerk! Alle details zijn boven de afwerking van het restaurant te bewonderen. Zeer vriendelijk en kundig personeel! Zwolle krijgt zo haast internationale allure want het personeel spreekt niet allemaal Nederlands en lijkt uit alle windstreken te komen. Dit maakte de beleving alleen maar leuker vonden wij. Het eten was echt van een hoog niveau! We hebben veel kunnen proberen in verschillende rondes. Wel vonden wij de 4 gerechtjes per persoon per ronde wat veel (minder mag natuurlijk wel). Eten met stokjes is de standaard maar bestek kun je gewoon vragen! De prijzen vond ik keurig! Ik zou iedereen aanraden hier eens te gaan eten.

Leon H. 3 maanden geleden
Sandra Mastenbroek
Google Maps Logo

Ik heb de review aangepast. Na een slechte ervaring met de service de vorige keer lijkt het erop dat dit goed verbeterd is. Het bedienend personeel was snel en vriendelijk en waar het restaurant de vorige keer overvol gepropt werd met gasten was het nu wat rustiger. Hierdoor was de sfeer in het hele restaurant gezelliger en meer ontspannen, waren er geen fouten meer bij de bestellingen en het personeel was vriendelijk en niet gehaast.

Sandra Mastenbroek 4 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. Zwolle staat bekend om zijn rijke historie en opgewekte binnenstad. Zo vind je in Zwolle genoeg restaurantjes waar je lekker kan lunchen en/of dineren, winkels om dat ene kledingstuk te scoren en vele monumenten en musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zwolle. Meer van dit lees je in onze Zwolle City Guide.