Blue Sakura map

Blue Sakura

8 · 2.514 recensies

Bethlehemkerkplein 35, Zwolle

Open

Blue Sakura
Blue Sakura Blue Sakura
Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura Blue Sakura
Bekijk meer
Blue Sakura

Over deze locatie

De Bethlehemskerk is omgetoverd tot een sushi paradijs. Bij Blue Sakura eet je heerlijke All You Can Eat sushi.

Aan de Bethlehemkerkplein 35 in het gebied 'Aa-landen-Noord' in Zwolle ligt Blue Sakura. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.514 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blue Sakura accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 157 locaties in Zwolle waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Aa-landen-Noord hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. Zwolle staat bekend om zijn rijke historie en opgewekte binnenstad. Zo vind je in Zwolle genoeg restaurantjes waar je lekker kan lunchen en/of dineren, winkels om dat ene kledingstuk te scoren en vele monumenten en musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zwolle. Meer van dit lees je in onze Zwolle City Guide.