Boerkok map

Boerkok

10 · 223 recensies

Meerkoetenweg 9, Lelystad

Gesloten

Boerkok
Boerkok Boerkok
Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok Boerkok
Bekijk meer
Boerkok

Over deze locatie

Bij Boerkok kan je echt Flevoland ervaren. Zoals ze zelf zeggen, kom je bij Boerkok echt thuis. Hier eet je lokale gerechten en op vrijdag en zondag koken ze buiten op de BOER-BQ.

Aan de Meerkoetenweg 9 in het gebied 'Larservaartbos' in Lelystad ligt Boerkok. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 223 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Boerkok accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 64 locaties in Lelystad waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Larservaartbos hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van Flevoland. Lelystad is echter een relatief nieuwe stad. Deze stad is pas gebouwd in 1950 na een drooglegging. Ondanks dat bruist Lelystad van de leuke dingen, mooie natuurgebieden en winkels.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Lelystad. Meer van dit lees je in onze Lelystad City Guide.