Bonnefantenmuseum map

Bonnefantenmuseum

8.4 · 1879 recensies

Avenue Ceramique 250, Maastricht

Bonnefantenmuseum
Bonnefantenmuseum Bonnefantenmuseum
Bonnefantenmuseum Bonnefantenmuseum
Bonnefantenmuseum

Over deze locatie

bij museum Bonnefanten, leuke en intressante tentoonstellingen zien. Het gebouw zelf is al een erg interessant gebouw, door zijn met zink beklede koepeltoren.

Aan de Avenue Ceramique 250 in het gebied 'Wyck' in Maastricht ligt Bonnefantenmuseum. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.879 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bonnefantenmuseum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 118 locaties in Maastricht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wyck hebben we nog 18 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Robert Bakker
Google Maps Logo

Vooral het moderne gedeelte kon mij niet bekoren. Wat een wanhoop straalt dit uit, fin de siecle. Het meest deprimerend vond ik de film van een landschap dat eerst wit bespoten werd en daarna voorzien van zwarte lijntjes. Totaal onzinnig natuurlijk, iets wat je zeker hier lokaal niet moet promoten schuin tegenover een zich prachtig herontwikkelend ENCI terrein. Bij mooi weer raad ik mensen daar een wandeling aan, daar knap je tenminste van op!

Robert Bakker 4 weken geleden
Simone Mello
Google Maps Logo

Het oude werk is erg “Hollands” georiënteerd en dat is al in genoeg musea te bewonderen. As je dan naar Maastricht komt zou ik liever een museum zien met de Maaslandse renaissance kunst. Daar is genoeg waardevols van tentoon te stellen en dat zou veel meer van deze streek plus de diversiteit in Nederland vertellen dan nu het geval is. Gemiste kans.

Simone Mello 1 maand geleden
Martje Hiemstra
Google Maps Logo

(Wij zijn in februari geweest) Mooi museum, veel te zien. De oude kunst is mijn favoriet, maar het was even goed zoeken in het gebouw waar we die konden vinden. Eenmaal daar, was het een waar genot om rond te dwalen door de zalen. Uiteenlopend, duidelijk en mooi opgehangen. Hedendaagse kunst is persoonlijk net wat minder mijn ding, maar wel leuk om zo nu en dan toch te bekijken. Veel aanbod bij dit museum, routes vind ik zelf soms wat onduidelijk, maar ach, ronddwalen door een museum kan ook leuk zijn. Mooie museumwinkel met leuke, grappige spulletjes, maar ook informatieve boeken. Café is ook goed georganiseerd en mooi ingericht.

Martje Hiemstra 1 maand geleden
Gert Gybels
Google Maps Logo

Een lage rating wat niet ligt aan het mooie gebouw, locatie of personeel maar omdat het gedeelte hedendaagse kunst mij echt niet kon bekoren. Het was te pover, ok het is geen pompidou waar ik mijn ogen uitkeek maar er waren maar een paar stukken dat me bijbleef. (zoals oa het landschapschilderen / werkje) dat sprak me meteen aan en als nadien zag in de video dat dit ook werkelijk zo was uitgevoerd kreeg ik er enorm respect voor. Oude kunst was wel ok en waar we ondanks eigen voorkeur het langste vertoefde. Museum: 5 sterren, hedendaagse kunst bracht het naar beneden.

Gert Gybels 1 maand geleden
A Thorneau
Google Maps Logo

Het enige mooie is het gebouw. Wát een verschrikkelijke meuk wordt er momenteel tentoongesteld. Lelijk, mensonvriendelijk, kwaadaardig. Maatschappijkritiek is goed en kunst mag zeker shockeren of tot nadenken aanzetten, maar wat er nu (winter 2022) in het Bonnefanten staat is vooral ziekelijk en echt onprettig. Ok, toch even de interessante dingen: de gordijnenreeks die je door het duister dwingen herboren te worden. De licht interactieve mechanische kunst. De plastic zee. De vaste collectie is een vaste waarde, maar de periode moet je wel liggen en heiligenbeelden ook. En het gebouw is mooi... tsja. Deze keer was het de 15 euro toch echt niet waard.

A Thorneau 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bonnefantenmuseum

Goed nieuws! Bij Bonnefantenmuseum in Maastricht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Maastricht

Benieuwd wat je naast Bonnefantenmuseum nog meer in of rondom Maastricht (Wyck) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Wyck.