Shell Amstelveen map

Shell Amstelveen

7.6 · 130 recensies

Noorddammerlaan 11-13, Amstelveen

Shell Amstelveen
Shell Amstelveen Shell Amstelveen
Shell Amstelveen Shell Amstelveen
Shell Amstelveen

Over BP

Bij Shell Amstelveen tank je kwaliteit, voordelig en met een glimlach. Pak een koffie of een broodje voor onderweg bij het Wild Bean Café en vervolg je reis!

Aan de Noorddammerlaan 11-13 in het gebied 'Bovenkerk' in Amstelveen ligt Shell Amstelveen. Zoek je in de categorie tankstation een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 130 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Shell Amstelveen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 49 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bovenkerk hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #279125 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #279125 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #279125 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #20741e !important; }
BP

Alle BP tankstations

Bij BP tank je kwaliteit, voordelig en met een glimlach. Pak een koffie of een broodje voor onderweg bij het Wild Bean Café en vervolg je reis!

Benieuwd naar andere BP tankstations in Nederland? BP heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Bovenkerk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van BP lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle BP tankstations
bp
BP Ziedewij
BP Dalfsen
BP
BP Rossum
BP Vreeland
BP Ziedewij
BP Bodegraven
bp
BP Rossum
BP Bolnes
BP De Grachten
BP
BP Heerbaan
BP De Laarberg
BP De Keizer Hank
BP Rossum
BP Bolnes
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Shell Amstelveen nog meer in of rondom Amstelveen (Bovenkerk) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Bovenkerk.