Shell Amstelveen map

Shell Amstelveen

7.6 · 129 recensies

Noorddammerlaan 11-13, Amstelveen

Shell Amstelveen
Shell Amstelveen Shell Amstelveen
Shell Amstelveen Shell Amstelveen
Shell Amstelveen

Over BP

Bij Shell Amstelveen tank je kwaliteit, voordelig en met een glimlach. Pak een koffie of een broodje voor onderweg bij het Wild Bean Café en vervolg je reis!

Aan de Noorddammerlaan 11-13 in het gebied 'Bovenkerk' in Amstelveen ligt Shell Amstelveen. Zoek je in de categorie tankstation een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 129 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Shell Amstelveen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 48 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bovenkerk hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

KingKai KingKai
Google Maps Logo

Wat een goede service! Een super warme Nederlandse jongen met staart en een Georgische jongen. Dank voor jullie fijne service

KingKai KingKai 1 maand geleden
eric bijnen
Google Maps Logo

Dit is een Shell . Helaas geen BP

eric bijnen 2 maanden geleden
drakje 246372
Google Maps Logo

Uitstekende service.

drakje 246372 5 maanden geleden
Machiel Plug
Google Maps Logo

Heel duur! Kan je een andere pomp halen? Doe dat! 2.00 euro aan de pomp waar verder op 1.93 gevraagd wordt. Moest hier noodgedwongen een aanhanger huren en dat kwam mij ook duur te staan. Je betaald hier per (winkel)dag. Dus niet per 24 uur. Bracht hem de dag erop terug en was 92 euro kwijt aan huur!? Haal een tankpas bij LOOGMAN TANKSTATION en neem een aanhanger gratis mee.

Machiel Plug 5 maanden geleden
Abc Oude
Google Maps Logo

Apart dat het koffie apparaat geregistreerd staat op almere.. lastig voor de boeken

Abc Oude 6 maanden geleden
Jaque Geerlings
Google Maps Logo

Duurt wel heel lang tot de tank vol is. Andere tankstations in de buurt werken stukken sneller. Geen idee hoe dat kan maar als je haast hebt kan je beter ergens anders tanken.

Jaque Geerlings 8 maanden geleden
Bart Kasteel
Google Maps Logo

pompen aan de buitenzijde supertraag (reeds 10 jaar); 1 tank is dan ongeveer 15 minuten + je schoenen worden nat (omdat hij daardoor ook niet afslaat). (waarom ik deze pomp nog een keer koos? probleem zou namelijk verholpen zijn + was al weer jaren terug)

Bart Kasteel 9 maanden geleden
.block-infinite { background: #279125 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #279125 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #279125 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #20741e !important; }
BP

Alle BP tankstations

Bij BP tank je kwaliteit, voordelig en met een glimlach. Pak een koffie of een broodje voor onderweg bij het Wild Bean Café en vervolg je reis!

Benieuwd naar andere BP tankstations in Nederland? BP heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Bovenkerk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van BP lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle BP tankstations
BP
BP De Laarberg
BP Venneperweg Nieuw-Vennep
BP Rossum
BP Bolnes
BP Molenaar
Shell Amstelveen
BP Ziedewij
BP Venneperweg Nieuw-Vennep
BP Rossum
BP De Grachten
BP Vreeland
BP
BP Bodegraven
BP Dalfsen
BP De Heeg
BP
BP Vreeland
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Shell Amstelveen nog meer in of rondom Amstelveen (Bovenkerk) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Bovenkerk.