BP Molenaar map

BP Molenaar

9 · 70 recensies

Julianaweg 1, Volendam

BP Molenaar
BP Molenaar BP Molenaar
BP Molenaar

Over BP

Bij BP Molenaar tank je kwaliteit, voordelig en met een glimlach. Pak een koffie of een broodje voor onderweg bij het Wild Bean Café en vervolg je reis!

Aan de Julianaweg 1 in het gebied 'Volendam-Industriegebied' in Volendam ligt BP Molenaar. Zoek je in de categorie tankstation een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 70 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, BP Molenaar accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 12 locaties in Volendam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Volendam-Industriegebied hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #279125 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #279125 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #279125 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #20741e !important; }
BP

Alle BP tankstations

Bij BP tank je kwaliteit, voordelig en met een glimlach. Pak een koffie of een broodje voor onderweg bij het Wild Bean Café en vervolg je reis!

Benieuwd naar andere BP tankstations in Nederland? BP heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Volendam (Volendam-Industriegebied) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van BP lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle BP tankstations
BP Dalfsen
bp
BP Bolnes
BP De Grachten
BP
BP Express Weert
Bp Tankstation Diemen
BP Doetinchem
BP De Laarberg
BP
BP De Sonse Heide
BP Express Weert
Shell Amstelveen
BP Bodegraven
BP De Laarberg
BP Venneperweg Nieuw-Vennep
bp
BP Molenaar
City Guide

Wat te doen in Volendam

Benieuwd wat je naast BP Molenaar nog meer in of rondom Volendam (Volendam-Industriegebied) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Volendam-Industriegebied.