BP Sloterplas map

BP Sloterplas

8 · 348 recensies

Burgemeester Rendorpstraat 2, Amsterdam

BP Sloterplas
BP Sloterplas BP Sloterplas
BP Sloterplas BP Sloterplas
BP Sloterplas

Over BP

Bij BP Sloterplas tank je kwaliteit, voordelig en met een glimlach. Pak een koffie of een broodje voor onderweg bij het Wild Bean Café en vervolg je reis!

Aan de Burgemeester Rendorpstraat 2 in het gebied 'Noordoever Sloterplas' in Amsterdam ligt BP Sloterplas. Zoek je in de categorie tankstation een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 348 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, BP Sloterplas accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Noordoever Sloterplas hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ayfer Sahin
Google Maps Logo

12 jaren mijn beste plek. Kwaliteit benzine ervaringsdeskundige eigenaar snelle personeel

Ayfer Sahin 1 maand geleden
Dhurgham Al-Agele
Google Maps Logo

Gebrek aan oprechtheid in stiptheid van de kant van de arbeiders in het station Het wasstation is elke keer gesloten op het moment van formulier en aankondiging tot 21.00 uur

Dhurgham Al-Agele 3 maanden geleden
Brian Geer
Google Maps Logo

Na 4,5 jaar elke dag sigaretten halen en nooit herkend te worden door het personeel was er eindelijk een vrouw die wel meteen wist wat ik nodig had. Probs voor haar. Voor de anderen; een pakje bruine rode lucky graag.

Brian Geer 6 maanden geleden
Judith Rudge
Google Maps Logo

Niet handig de plek van de kassières.

Judith Rudge 8 maanden geleden
Peter Klok
Google Maps Logo

Goed koop tenken

Peter Klok 9 maanden geleden
moesa ibrahim
Google Maps Logo

Geen begeleiding

moesa ibrahim 9 maanden geleden
Geertje Starreveld
Google Maps Logo

Wel altijd druk, maar wel goede doorstroom.

Geertje Starreveld 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij BP

Goed nieuws! Bij BP Sloterplas in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #279125 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #279125 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #279125 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #20741e !important; }
BP

Alle BP tankstations

Bij BP tank je kwaliteit, voordelig en met een glimlach. Pak een koffie of een broodje voor onderweg bij het Wild Bean Café en vervolg je reis!

Benieuwd naar andere BP tankstations in Nederland? BP heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Noordoever Sloterplas) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van BP lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle BP tankstations
BP
BP Doetinchem
BP De Laarberg
BP Venneperweg Nieuw-Vennep
BP Vreeland
BP Weesp
BP
Shell Amstelveen
BP Venneperweg Nieuw-Vennep
BP De Grachten
BP Vreeland
BP Driebergen
Shell Amstelveen
BP De Keizer Hank
BP Bolnes
BP
BP Express Weert
BP Driebergen
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.