Bp Tankstation Diemen map

Bp Tankstation Diemen

8 · 94 recensies

s113, Diemen

Bp Tankstation Diemen
Bp Tankstation Diemen Bp Tankstation Diemen
Bp Tankstation Diemen Bp Tankstation Diemen
Bp Tankstation Diemen

Over BP

Bij Bp Tankstation Diemen tank je kwaliteit, voordelig en met een glimlach. Pak een koffie of een broodje voor onderweg bij het Wild Bean Café en vervolg je reis!

Aan de s113 in het gebied 'Campus Diemen Zuid' in Diemen ligt Bp Tankstation Diemen. Zoek je in de categorie tankstation een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 94 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bp Tankstation Diemen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 14 locaties in Diemen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Campus Diemen Zuid hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

jeroen grunt
Google Maps Logo

Wat een asociaal volk wat daar werkt zeg bah bah kom hier nooit meer en raad iedereen aan 2 min verder zit een tankstation waar je wel netjes geholpen word !

jeroen grunt 3 weken geleden
S Fe
Google Maps Logo

Het personeel (een uitzondering daargelaten) is niet klantvriendelijk; ze groeten niet, kijken je niet aan, noemen soms niet eens het bedrag dat je dient te betalen, zijn vooral bezig met elkaar..

S Fe 3 weken geleden
Bryan Khoesial
Google Maps Logo

Onbeschoft personeel! Een dame zei dat ik met mijn freebee saldo een waskaart kon kopen en toen ik terugkwam met de kaart zei een andere dame, ene roshni, dat dat niet mogelijk was. Blijkbaar had ze er geen zin in of ze wist het niet. Ze kan beter ander werk gaan zoeken.

Bryan Khoesial 1 maand geleden
Rob Bakker
Google Maps Logo

Vrijdag wel druk maar je wordt aardig bediend

Rob Bakker 2 maanden geleden
Rene Braaksma
Google Maps Logo

Niet al te druk 24 uur open

Rene Braaksma 3 maanden geleden
Maud de kok
Google Maps Logo

Vrij nieuwe (of wellicht vernieuwde) benzinepomp. Altijd fijn tanken bij BP en dan meteen freebees sparen met mijn spaarpas voor cadeau artikelen.

Maud de kok 4 maanden geleden
Gerda de Jong
Google Maps Logo

Goede service zoals je van BP gewend bent 🤩

Gerda de Jong 4 maanden geleden
Danny Kon
Google Maps Logo

Wel uitgebreide en goed tankstation maar schrok van de benzineprijs. Er zijn zeker goedkopere

Danny Kon 5 maanden geleden
.block-infinite { background: #279125 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #279125 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #279125 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #20741e !important; }
BP

Alle BP tankstations

Bij BP tank je kwaliteit, voordelig en met een glimlach. Pak een koffie of een broodje voor onderweg bij het Wild Bean Café en vervolg je reis!

Benieuwd naar andere BP tankstations in Nederland? BP heeft in totaal 24 vestigingen waaronder deze in Diemen (Campus Diemen Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van BP lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle BP tankstations
BP Sloterplas
BP Heerbaan
BP Doetinchem
BP De Keizer Hank
BP
BP
BP Heerbaan
Bp Tankstation Diemen
BP De Keizer Hank
BP
BP Venneperweg Nieuw-Vennep
BP Bolnes
BP Bodegraven
Bp Tankstation Diemen
BP De Laarberg
BP
BP Venneperweg Nieuw-Vennep
BP Vreeland
City Guide

Wat te doen in Diemen

Benieuwd wat je naast Bp Tankstation Diemen nog meer in of rondom Diemen (Campus Diemen Zuid) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Campus Diemen Zuid.