Brouwerij Martinus map

Brouwerij Martinus

9.4 · 173 recensies

Kostersgang 32-34, Groningen

Brouwerij Martinus
Brouwerij Martinus Brouwerij Martinus
Brouwerij Martinus Brouwerij Martinus
Brouwerij Martinus

Over deze locatie

Aan de Kostersgang 32-34 in het gebied 'Binnenstad-Zuid' in Groningen ligt Brouwerij Martinus. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 173 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Brouwerij Martinus accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 140 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Zuid hebben we nog 70 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

bertie p
Google Maps Logo

Leuk restaurant, cosy! Eten is prima, en de bieren ook! Minpunt en vandaar de vrij lage beoordeling: de keuken is op de tweede verdieping. En hoewel de eerste verdieping is ingericht als eetgelegenheid werd daar niet geserveerd. Geen aanrader dus voor mensen die slecht ter been zijn. Op de site moeten ze hier duidelijk over zijn.

bertie p 2 maanden geleden
Raymond Poelstra
Google Maps Logo

Net een half uur op zaterdag 28 me zitten wachten aan een tafeltje, 5x gepasseerd door de bediening en geen een keer gevraagd of we iets willen drinken. Uiteindelijk maar weg gegaan. Personeel was drukker met elkaar en op de telefoon dan met de gasten. Jammer, kwamen er graag.

Raymond Poelstra 2 maanden geleden
Jeen Guikema
Google Maps Logo

Een prima uitgewerkt concept bestaande uit een kleinschalige bierbrouwerij met de hieraan gekoppelde horeca. Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond is het proeflokaal gevestigd, op de eerste verdieping het restaurant en op de tweede het café. In deze omgeving is het prettig vertoeven. De sfeer is informeel maar de organisatie steekt goed in elkaar. Dit komt tot uiting in een prettige en professionele bediening. De biertjes zijn natuurlijk heerlijk en de wijn voldoet ook prima. De menukaart is beperkt, maar toch is er voor elk wat wils. Mijn asperges waren heerlijk en mijn tafelgenoten waren ook zeer tevreden over hetgeen hen werd geserveerd. Wel jammer dat de frietjes op waren. Al met al een zeer geslaagde avond. We komen zeker nog vaker terug. Twee puntjes van aandacht; dat dit een gewilde locatie is brengt met zich mee dat het ook druk kan zijn. In het cafe-gedeelte was het heel gezellig en dat was ook goed merkbaar. Voor ons geen probleem, maar wel goed om rekening mee te houden. Ons laatste bezoek was gedurende de wintermaanden. Een minder geslaagde keus. Het gebouw is duidelijk niet berekend op lagere buitentemperaturen. Mocht je toch gaan, doe dan vooral veel warme kleding aan.

Jeen Guikema 4 maanden geleden
Rolf Smit
Google Maps Logo

Mooie authentieke bieren, met een echt Gronings karakter. De brouwerij is gevestigd in wat ooit een drukkerij was en daarvoor zat onder andere de Calmix fabriek in dat pand. Kortom een pand met geschiedenis! En op dit moment dus een brouwerij met een proeflokaal en restaurant!

Rolf Smit 4 maanden geleden
Thijs Boersma
Google Maps Logo

Jammer dat het zo verstopt zit.. maar dan heb je wel het beste speciaal bier van de stad.

Thijs Boersma 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Brouwerij Martinus

Goed nieuws! Bij Brouwerij Martinus in Groningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Groningen

Benieuwd wat je naast Brouwerij Martinus nog meer in of rondom Groningen (Binnenstad-Zuid) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Binnenstad-Zuid.