Café Carbòn Jordaan map

Café Carbòn Jordaan

8 · 170 recensies

Westerstraat 74, Amsterdam

Gesloten

Café Carbòn Jordaan
Café Carbòn Jordaan Café Carbòn Jordaan
Café Carbòn Jordaan Café Carbòn Jordaan Café Carbòn Jordaan Café Carbòn Jordaan Café Carbòn Jordaan Café Carbòn Jordaan Café Carbòn Jordaan
Bekijk meer
Café Carbòn Jordaan

Over Café Carbòn

Aan de Westerstraat 74 in het gebied 'Anjeliersbuurt-Noord' in Amsterdam ligt Café Carbòn Jordaan. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 170 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café Carbòn Jordaan accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.021 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Anjeliersbuurt-Noord hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij Café Carbòn Jordaan in Amsterdam kunnen bezoekers vanaf woensdag tot en met vrijdag van 17:00 tot 23:00 terecht voor een gezellige avond. In het weekend, van zaterdag tot en met zondag, is het café al vanaf 17:00 geopend, maar sluit de exacte sluitingstijd niet vast. Maandag en dinsdag zijn de deuren gesloten. Zeker een bezoekje waard om de sfeer en gastvrijheid zelf te ervaren!

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Café Carbòn Jordaan' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Café Carbòn Jordaan. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; }
Café Carbòn

Alle Café Carbòn restaurants

Benieuwd naar andere Café Carbòn restaurants in Nederland? Café Carbòn heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Anjeliersbuurt-Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Café Carbòn lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Café Carbòn restaurants
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.