Café De Klepel map

Café De Klepel

10 · 488 recensies

Prinsenstraat 22, Amsterdam

Open

Café De Klepel
Café De Klepel Café De Klepel
Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel Café De Klepel
Bekijk meer
Café De Klepel

Over deze locatie

Aan de Prinsenstraat 22 in het gebied 'Langestraat e.o.' in Amsterdam ligt Café De Klepel. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 488 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Café De Klepel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.023 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Langestraat e.o. hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Café De Klepel' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Café De Klepel. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Café De Klepel

Goed nieuws! Bij Café De Klepel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.