De Toeter map

De Toeter

8.6 ยท 890 recensies

Turfsingel 6, Groningen

De Toeter
De Toeter De Toeter
De Toeter De Toeter
De Toeter

Over deze locatie

Aan de Turfsingel 6 in het gebied 'Hortusbuurt-Ebbingekwartier' in Groningen ligt De Toeter. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 890 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Toeter accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 140 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hortusbuurt-Ebbingekwartier hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Judith Bakker
Google Maps Logo

Negatieve ervaring! Met vriendinnen een bootje gehuurd. Per ongeluk ipv zaterdag de vrijdag aangeklikt. Binnen 24 uur hebben wij deze fout hersteld. We wouden het graag verplaatsen maar dan moesten we bovenop de nieuwe rekening ook nog de annulering betalen. Toch vinden zij het nodig om 150 euro in rekening te brengen. Meerdere malen gebeld. Een manager spreken was alleen niet mogelijk. Zeer onvriendelijk en totaal niet meewerkend. We hebben 150 euro betaald voor letterlijk alleen het bootje waar we niet mee gevaren hebben. Ontzettend slechte ervaring gehad met deze organisatie.

Judith Bakker 2 weken geleden
Kees Bert
Google Maps Logo

Mooie zaak, mooie bierkaart maar onwetend personeel. 4 man nodig om mijn biertje te vinden en de amaretto is helemaal niet te vinden. Als ik zeg, daar die vierkante fles dan zit ik er naast. Dat is een di sirone. Tja, personeel probleem hier duidelijk aanwezig. Enige wat ze goed bijhouden of ik wel die sirone betaald heb. Ja, half uur geleden toen de zoektocht naar mijn blikje begon. Fawtly towers is er niks bij. En voor de uitbater: zet bij elk bier de prijs erbij op untapped. Niet alleen de betaalbare.

Kees Bert 1 maand geleden
alan matthews
Google Maps Logo

Waardeloze machine cappuccino. Geld niet aan uitgeven. Ik weet niet wat het is maar je krijgt in Groningen tegenwoordig halve stukken taart voor de volle prijs. Smaak was wel goed en vriendelijk personeel.

alan matthews 2 maanden geleden
Hilde van den Berg
Google Maps Logo

Leuk boot tripje met fluisterboot. Wat lekkers aan boord. Gezellig varen

Hilde van den Berg 2 maanden geleden
Natasja Derksen
Google Maps Logo

Mooie collectie bieren en ook het eten was goed. Inclusief vegan optie.

Natasja Derksen 3 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Groningen

Benieuwd wat je naast De Toeter nog meer in of rondom Groningen (Hortusbuurt-Ebbingekwartier) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Hortusbuurt-Ebbingekwartier.