De Toeter map

De Toeter

8 · 979 recensies

Turfsingel 6, Groningen

Gesloten

De Toeter
De Toeter De Toeter
De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter De Toeter
Bekijk meer
De Toeter

Over deze locatie

Aan de Turfsingel 6 in het gebied 'Hortusbuurt-Ebbingekwartier' in Groningen ligt De Toeter. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 979 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Toeter accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 152 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hortusbuurt-Ebbingekwartier hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Toeter' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Toeter. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Groningen

Misschien wel een van de leukste studentenstad van Nederland. Vooral het nachtleven van Groningen is iets wat je moet hebben meegemaakt. Groningers staan ook bekend om hun gezelligheid.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Groningen. Meer van dit lees je in onze Groningen City Guide.