Loetje Amsterdam Café map

Loetje Amsterdam Café

8.6 · 3038 recensies

Johannes Vermeerstraat 52, Amsterdam

Loetje Amsterdam Café
Loetje Amsterdam Café Loetje Amsterdam Café
Loetje Amsterdam Café Loetje Amsterdam Café
Loetje Amsterdam Café

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Johannes Vermeerstraat 52 in het gebied 'Johannnes Vermeerbuurt' in Amsterdam ligt Loetje Amsterdam Café. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.038 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Amsterdam Café accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 917 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Johannnes Vermeerbuurt hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 30 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Johannnes Vermeerbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Nijmegen
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Eindhoven
Loetje Reeuwijk
Loetje Bergen
Loetje Laren
Loetje Nijmegen
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Zwolle
Loetje Bergen
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Utrecht
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Leiden
Loetje Delft
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.