Loetje Amsterdam Zuid (Café) map

Loetje Amsterdam Zuid (Café)

8.6 · 2927 recensies

Johannes Vermeerstraat 52, Amsterdam

Loetje Amsterdam Zuid (Café)
Loetje Amsterdam Zuid (Café) Loetje Amsterdam Zuid (Café)
Loetje Amsterdam Zuid (Café) Loetje Amsterdam Zuid (Café)
Loetje Amsterdam Zuid (Café)

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Johannes Vermeerstraat 52 in het gebied 'Johannnes Vermeerbuurt' in Amsterdam ligt Loetje Amsterdam Zuid (Café). Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.927 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Amsterdam Zuid (Café) accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Johannnes Vermeerbuurt hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

parfitt62
Google Maps Logo

Café Loetje neemt het letterlijk en figuurlijk niet zo "nauw" met de coronaregels, je wordt in een zij kamer gepropt waar de tafels en mensen in en op elkaar staan, bij navraag bij het personeel of er geventileerd kon worden in deze ruimte was het antwoord nee, zelfs de serveerster was hier ook verbaast over. Bij navraag of we een andere plaats in het restaurant konden krijgen werd hier niet op gereageerd.

parfitt62 4 maanden geleden
A Joosen
Google Maps Logo

Als vanouds. Supergoeie biefstuk natuurlijk met lever spek en ui, echt smullen. En ook niet onbelangrijk; heel nette toiletten

A Joosen 7 maanden geleden
Richard Declercq
Google Maps Logo

Vanavond met mijn vriendin bij Loetje gegeten. (Locatie Amsterdam Noord) Mijn vriendin had een Pokibol besteld. Een bij elkaar geraapte combinatie van groenten kregen we voorgeschoteld met een beetje zalm. Zelf had ik een hamburger besteld. Kreeg deze met kaas geserveerd. Ik bestel een hamburger, geen cheeseburger. Deze kon terug naar de keuken. Nog geen drie minuten kreeg ik een hamburger zonder kaas, maar ook zonder smaak en zonder temperatuur. Droger kon niet en alles behalve vers gebakken. Dit heeft niets met een lekkere, smaakvolle hamburger te maken. Ongelooflijk dat een kok dit laat serveren. Dan heb je toch geen passie voor je vak. Echt een tegenvaller. Na het gemeld te hebben bij de bediening hebben ze het wel keurig opgelost en de hamburger niet in rekening gehad. Maar ik kom niet naar Loetje om mijn geld uit te geven voor een bij elkaar geraapt zooitje eten dat zonder enige passie is klaargemaakt. Ik kom ook niet meer bij jullie terug. Mvr gr. Richard

Richard Declercq 7 maanden geleden
Ilona Huijsmans
Google Maps Logo

Eten was heerlijk maar de bediening was erg slecht. Oudere dame is nors en staat zonder plezier te werken. Er ging ook e.e.a. mis. Verkeerd gerecht, drinken vergeten etc.

Ilona Huijsmans 7 maanden geleden
Miryam Bouakili
Google Maps Logo

Totaal niet klantvriendelijk! Met name door de vrouwelijke bediende met een kort blond kapsel. Een uitsmijter mogen bestellen was al te veel werk voor haar, het werd met veel tegenzin gedaan. Na even opgelet te hebben zag ik dat zij niet iedereen dezelfde service verleende. Heel triest om te zien! Voor wat service waar je je welkom voelt raad ik dit filiaal in ieder geval niet aan!

Miryam Bouakili 8 maanden geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in just met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Johannnes Vermeerbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Bergen
Loetje Amsterdam Zuid (Café)
Loetje Overveen
Loetje Leiden
Loetje
Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Gorssel
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Enschede
Loetje Delft
Loetje
Loetje Almere
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Laren
Loetje Leiden
Loetje Enschede
Loetje Eindhoven
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.