Center Parcs De Kempervennen Westerhoven

Center Parcs De Kempervennen

Bij Center Parcs De Kempervennen gelegen aan de Kempervennendreef 8 in Westerhoven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Center Parcs De Kempervennen is één van de 2 locaties in Westerhoven op CardMapr.

Center Parcs De Kempervennen

Kempervennendreef 8 in Westerhoven

Center Parcs Logo

Betalen met creditcards bij Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven

In Westerhoven aan de Kempervennendreef 8 bevindt zich Center Parcs De Kempervennen. Bij Center Parcs De Kempervennen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Center Parcs De Kempervennen een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Center Parcs De Kempervennen

Overnacht en boek je hotelkamer bij Center Parcs De Kempervennen. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Westerhoven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

040 208 3333
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Center Parcs De Kempervennen Westerhoven
Center Parcs De Kempervennen Westerhoven
Center Parcs De Kempervennen Westerhoven

Reviews

Wat zeggen anderen over Center Parcs De Kempervennen?

Center Parcs De Kempervennen wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 6476 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vip cottage geboekt. Deze was Vip smerig. Zonde van ons geld. Het boeken van een e-car kon niet. Deze moest je reserveren. Prima alleen was deze optie niet mogelijk via de app of online. Er is mij doorgeven dit in het park te doen. Deze hantereerde een ander beleid. Wie het eerst komt wie het eerst maalt of online of telefonisch een weel van te voren boeken. Laten zien dat deze optie voor mij niet gelukt is. En nog wilde men geen e-car reserveren voor de dag erop. Er zou er 1 terug komen. Na een klacht zou er in eens geen car terugkomen. Bij de balie gaven zij aan dat er wel 1 terug zou komen maar zij deze niet wilde reserveren. Geboden optie... Ontheffing om met de auto door het park te kunnen gaan. Echter was er geen parkeerplaats. De medewerkers van het restaurant en bars waren erg aardig. Het zwembad was ondanks corona maatregel goed te doen en niet druk. Jammer dat je maar 1.5 uur gebruik mocht maken. Wij zijn vanwege het huisje eerder naar huis vertrokken. Schoonmaak is werkelijk slecht en boek nooit de decoratieservice. Deze is overpriced. Matige versiering. Erg jammer.... Kempervennen CP nooit meer.

Lees verder

3/5

Leuke vakantie gehad, maar personeel en service bij grand cafe viel erg tegen. Soms moesten we een half uur wachten voor we iets konden bestellen (terwijl het erg rustig was) en het eerste wat er toen tegen ons gezegd werd was heel ongeïnteresseerd "wat is jullie cottage nummer" dus geen hallo ofzo. Waarschijnlijk kwam het door de hitte dat medewerkers er een beetje klaar mee waren 🤪 Verder was het entertainment in de avond niet slecht maar ook niet wow. Ik zou als tip willen meegeven met wat uptempo liedjes te komen, want meestal werd het entertainment echt leuk om 22:00 en het duurt tot 22:30 :( Prima tijd om te stoppen hoor, maar wel jammer van dat uur. (Begint om 21:00) Tot slot wilde ik nog kwijt dat er erg leuke activiteiten te doen zijn en dat het eten uit het winkeltje erg lekker is.

Lees verder

4/5

Het park van de kempervennen is prachtig. Mooie bossen en een enorm meer waarop veel watersporten uitgevoerd kunnen worden. Ook is er een klein strandje. Het zwembad is lekker groot, er zijn twee grote glijbanen, een wildwaterbaan en veel mini glijbaantjes voor de kleintjes. In corona tijd was de ingang haast niet te vinden omdat de helft van de bordjes waren weggehaald en naar de woorden van een floor manager had afdeling 'signing' dit nog niet opgepakt (de hele week). Maar verder was het zwemmen heel goed geregeld. Je mocht je inschrijven op twee momenten in een midweek en dan mag je anderhalf uur zwemmen. Wat in onze beleving ruim zat is met 2 kleine kids, ook omdat er geen eindeloze rijen staan, da's fijn. Voor de restaurantjes op het park moet je reserveren, maar hier hebben we geen gebruik van gemaakt. Wel een heerlijk softijsje gegeten. In het winkeltje zijn iedere dag lekkere verse broodjes met ruime keuze. Dan de cottage, da's een ander verhaal. We hadden een 6p premium cottage. Maar alles plakte. Onder de bank was al weken niet schoongemaakt (wat echt smerig is als je kind een speeltje onder de bank gooit). Alles in de keuken plakte, inclusief de apparaten. De vloer plakt en de meubels ook. Toch jammer dat je eerst moet schoonmaken als je aankomt. We vonden nog een shirtje van de vorige gast onder het bed. In de badkamer hing een permanente poeplucht. Wel waren de bedden voor ons opgemaakt. De kinderstoel was half kapot. De vaatwasser deed het maar half (klepje voor tablet ging soms niet open). Er was geen emmer, geen dweil, geen schaar. De bank in de woonkamer was een soort tuin bank met losse kussens waar je steeds tussen valt. Het is een prachtig mooi park verder, wat wel als nadeel heeft dat alles ver lopen is. Met kleine kindjes is dat een klein nadeel. De speeltuin was erg leuk, kindjes konden nog meedansen met Orry en z'n vriendjes. Voor dingen als de trampoline moet je een euro betalen. Bij de speeltuin was een waterpartij met sluisjes die de kids zelf kunnen bedienen. Er zijn ook wat boerderij dieren. Viel ook erg in de smaak. Kortom mooi park, maar de huisjes zijn wanhopig toe aan een opknapbeurt, net als de schoonmaak.

Lees verder

3/5

Ten eerste we waren niet gecontact over het feit dat je maar 4x mag zwemmen in 1 week tijd? Terwijl we allemaal weten dat je boekt vanwege het zwembad, en je betaald er genoeg voor zou je zeggen Nu hoorde we dat sommige nog de keus hebben gekregen om een voucher te krijgen of geld terug die keus hebben wij nooit gehad. Hele slechte zaak, dan zijn er nog de COVID maatregelen die ze hebben genomen maar gasten worden er niet op gewezen hoe de looproutes zijn Drukte van jewelste Duitsers Fransen en Engelsen komen naar Nederland omdat het hier minder streng is. Denk ik dan er word totaal niet op gelet op de 1,5 mtr. Tegen ons werd gezegd 175 personen in het zwembad bleken er 300 te zijn Is volgens mij teveel en er word niet goed door de gasten op de looproutes gelet ze worden ook niet erop gewezen door medewerkers helaas

Lees verder

1/5

We waren afgelopen week in dit park, omdat mijn neefje Eduard 18 jaar is geworden. We hadden gehoopt dat er een aftrek sessie was, helaas blijkt dit niet zo te zijn. Bij aankomst viel de slagboom op de motorkap, gelukkig was alleen Eduard gewond en niet de motorkap. Stefanos wilde gaan zwemmen maar kreeg een TIA in het water. Dat komt omdat er geen 1,5 meter werd gehanteerd HEEL SLECHT! We hebben niks betaald voor de kaartjes want we zijn met de auto door het gebouw gereden. Het vervelende was dat Orie dood werd gereden en dat Eduard er overheen struikelde. De kip burger bevatte plofkip, Eduard rende weg omdat hij dacht dat de burger ging ontploffen. Wij kregen door dit incident een 1 jaar abonnement. WIJ VINDEN DIT KARIG! PAUPER LUI!! VOLGENDE KEER WILLEN WE GRATIS HAMBURGERS.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Center Parcs De Kempervennen

Goed nieuws! Bij Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Westerhoven

Benieuwd naar andere locaties in Westerhoven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Westerhoven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Westerhoven
Center Parcs De Kempervennen Westerhoven Overnachting

Center Parcs De Kempervennen

Kempervennendreef 8

Aqua Mundo Center Parcs De Kempervennen Westerhoven Dagje uit

Andere Center Parcs hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Center Parcs nog meer locaties. Naast Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Center Parcs locaties
Center Parcs De Eemhof Zeewolde Overnachting
Center Parcs De Kempervennen Westerhoven Overnachting
Center Parcs Port Zelande Ouddorp Overnachting
Center Parcs De Huttenheugte Dalen Overnachting
Center Parcs Het Heijderbos Heijen Overnachting
Center Parcs Het Meerdal America Overnachting