Chaplin's Pub map

Chaplin's Pub

8.6 ยท 372 recensies

Gedempte Zuiderdiep 73, Groningen

Chaplin's Pub
Chaplin's Pub Chaplin's Pub
Chaplin's Pub Chaplin's Pub
Chaplin's Pub

Over deze locatie

Aan de Gedempte Zuiderdiep 73 in het gebied 'Binnenstad-Zuid' in Groningen ligt Chaplin's Pub. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 372 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Chaplin's Pub accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 140 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Zuid hebben we nog 70 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Henk Mellema
Google Maps Logo

Enorm gezellige pub met uitgebreid assortiment aan bieren!

Henk Mellema 1 maand geleden
Thijs Dijkstra
Google Maps Logo

Leuke gezellige locatie met een fijne keus uit biertjes. Een aanrader om heen te gaan na het shoppen of een borrel

Thijs Dijkstra 1 maand geleden
Peter Huibers
Google Maps Logo

Prima bar, vriendelijk personeel

Peter Huibers 2 maanden geleden
Leroy Lacle
Google Maps Logo

Een super leuke pub waar we de eerste buiten op het terras hebben gezeten. De bar vrouw was echt een top mens! Ze had goed overzicht over wie er zat en wat ze dronken. Wanneer ze door kreeg dat wij wel hielden van speciaal biertjes kwam ze met allemaal leuke aanraders. Tegen de tijd dat we weg gingen, wilde we ergens wat gaan eten. Omdat ze bij de bieren onze smaak goed wist te peilen vroegen we of ze tips had voor het eten. Waarna ze ons heeft gestuurd naar een vitro die helemaal aansloot bij onze wensen. Twee dagen later hebben we binnen aan een tafeltje gezeten, en nog een aantal lekker speciaalbiertjes op aanraden van het personeel gedroken, we hebben een gruwelijk gezellige avond gehad met lekker muziek en veel lol. Super bedankt!

Leroy Lacle 3 maanden geleden
Sam van der Linden
Google Maps Logo

Ja ik was hier dus en toen ging het dicht en toen wilde ik even een foto maken op de fiets naar huis maar toen had ik dus een handschoen en die kon ik nergens anders dan mijn mond zoals je ziet haha chaplins is leuk hoor

Sam van der Linden 5 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Chaplin's Pub

Goed nieuws! Bij Chaplin's Pub in Groningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Groningen

Benieuwd wat je naast Chaplin's Pub nog meer in of rondom Groningen (Binnenstad-Zuid) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Binnenstad-Zuid.